duminică, 3 aprilie 2016

"TRIUMVIRAT" MEDIEȘEAN LA CLUBUL GAZ METAN?

Considerând că deja a trecut euforia demisiei de la clubul Gaz Metan Mediaș a veneticului Ioan Horoba, pe care "Adevărul verde în față" l-a criticat în mod constant, bazându-se de fiecare dată de argumente reale, de necombătut și nicidecum pe suspiciuni ori supoziții, a venit momentul să se ia rapid decizii în folosul echipei-fanion de fotbal de pe Târnava Mare, tocmai pentru a nu fi compromisă promovarea "alb-negrilor" în eșalonul de elită al fotbalului românesc. Personal consider că doar un "triumvirat" alcătuit din medieșenii Eugen Pârvulescu (președinte) - Iosif Biro (vicepreședinte/director general) - Cristian Pustai (antrenor) ar asigura climatul propice pentru performanță al clubului gazist. Toți cei trei nominalizați sunt persoane cu o situație materială foarte bună, spre deosebire de Ioan Horoba un "rupt în fund" (în urmă cu 7 ani), venit să se căpătuiască la Mediaș, alături de fiul său, cvasinecunoscutul impresar Horațiu George Horoba. În toată această "ecuație" nu trebuie exclus nici "patriotismul" local, cel care poate genera emulație și entuziasm, stări de spirit care au dispărut de pe teren și din tribune o dată cu instalarea "tiranului" bistrițean. Sunt ferm convins că triumviratul nominalizat este unul așteptat de medieșeni, fiind singurul în măsură să refacă atmosfera alterată, an de an, de unul dintre personajele sinistre ale fotbalului românesc Ioan Horoba, alături de "odiosul" Corin Emil Cindrea, un politician la fel de "penal" ca și vărul său, Ioan Cindrea!

2 comentarii:

  1. Nu am fost fan horoba niciodata,ba mai mult nu l-am inghitit niciodata,dar sa o lasam mai moale cu patriotismul asta local.Sa fim seriosi,nu mai exista asa ceva,aici doar banii vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Antr.sin cojones5 aprilie 2016 la 01:01

    Doamne fereste de Pustai antrenor! Iarasi mingi aruncate PE singurul varf izolat, un ,,pivot" izolat intre 4 fundasi. Si doi mijlocasi eminamente defensivi.Reteta a dezastrului, cu care ne-a lasat PE loc retrogradabil, pana sa vina SMURD-ul Multescu. Apoi a venit Dulca, cu acelasi sisteml ineficient si reproductive. In rest, tot respectul pentru omul Pustai(asemanator cu Dulca si Dan Matei)-inteligent, educat, representativ ptr comunitatea noastra

    RăspundețiȘtergere