joi, 28 mai 2015

PRINTR-O PETIŢIE ONLINE, "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" SOLICITĂ, ÎN MOD PUBLIC, ÎNLĂTURAREA LUI IOAN HOROBA DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL CLUBULUI GAZ METAN MEDIAŞ!

După şapte ani în primul eşalon fotbalistic al ţării, echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a retrogradat, miercuri seara, din Liga I, clasându-se, la finalul sezonului, pe locul al 13-lea (primul retrogradabil). Apreciind că principalul responsabil de reculul şi apoi de eşecul echipei-fanion de pe Târnava Mare este preşedintele clubului, Ioan Horoba, administratorul blogului "Adevărul verde în faţă" a lansat astăzi o petiţie online, prin care solicită demisia sau demiterea neîntârziată a respectivului personaj sinistru al fotbalului autohton. În consecinţă, aştept ca un număr cât mai mare de susţinători ai "alb-negrilor" să se ralieze respectivului demers şi să semneze petiţia nenominală, accesând AICI link-ul corespunzător. Iată, în continuare, conţinutul complet al petiţiei online "Cunoscut drept "locotenentul" lui Jean Pădureanu, omul care ani de zile a condus fotbalul românesc prin intermediul aşa-numitei "Cooperative", actualul preşedinte al clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba a "reuşit" ca, după fotbalul bistriţean, să-l distrugă şi pe cel medieşean. Ca urmare a retrogradării echipei locale de fotbal în Liga a II-a, din cauza managementului dezastruos al lui Ioan Horoba, cel care i-a ales pe ultimii trei antrenori principali, pe criterii doar de domnia-sa cunoscute, prin prezenta petiţie se solicită înlăturarea din funcţie (prin demisie sau demitere) a respectivului personaj sinistru din lumea fotbalului autohton"!

miercuri, 27 mai 2015

IOAN HOROBA ŞI CLICA SA DIN BISTRIŢA TRIMIT MEDIAŞUL LA "MATINEU"!

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a retrogradat miercuri seara în Liga a II-a, împreună cu FC Braşov al cărui patron (Iuda) Nicolaie şi-a primit la final, din partea suporterilor, "binecuvântările" meritate. Braşovenii pe care cu un an în urmă gaziştii îi menţineau în eşalonul de elită, printr-o remiză de salon, ne-au "mulţumit" tot cu o remiză care însă ne-a trimis, braţ la braţ la matineu. Retrogradarea medieşenilor survenită după 7 ani consecutivi în prima ligă este rezultatul managementului dezastuos al unui preşedinte, Ioan Horoba, care a venit la Mediaş doar cu gândul de a se îmbogăţi şi de a le asigura, pe principiul reciprocităţii, o "pâine albă" clicii sale cu care colaborase la Bistriţa. Am spus-o de nenumărate ori că bătrânul "cooperator" trebuia trimis de mult la...origine, înainte de a fi produs cutremurul din seara de 27 mai 2015. Trebuie menţionat că, deşi în sezonul precedent se salvase de la retrogradare la potou, Ioan Horoba a preferat să înceapă campionatul următor cu acelaşi antrenor de paie, Cristian Dulca, după care au urmat alţi doi "no-name"-uri într-ale antrenoratului, Dănuţ Matei şi Ioan Balaur. Într-un final, în criză de idei şi de rezultate, a adus lângă "Balaur" un "mieluşel" pe post de consilier, în persoana lui Cristian Pustai, cel care a fost dat afară pe oriunde a antrenat de-a lungul timpului, după ce a părăsit "corabia" medieşeană. Mărturisesc că, personal, până miercuri la prânz eram aproape convins că Gaz Metan va rămâne în Liga I şi în noul "format" cu 14 echipe!!! În momentul în care mă pregătisem chiar să merg alături de galerie cu autocarul, la Braşov, am primit o informaţie din partea uneia dintre cele mai credibile surse locale şi anume că primarul Chiajnei, Mircea Minea a trimis o "valiză" sub Tâmpa, astfel că gazdele, în niciun caz nu se vor da la o parte în confruntarea lor cu medieşenii. Am făcut stânga-mprejur şi am renunţat la deplasarea de la Braşov. De-acum, cred că e nevoie ca ospătarul Ioan Horoba să plece definitiv din Mediaş iar în locul său să fie numit un preşedinte localnic, în speţă Eugen Pârvulescu, pe care să-l doară sufletul atunci când echipa suferă şi înregistrează rezultate neconcludente şi icidecum să-l doară...în cot, aşa cum au stat lucrurile cu veneticul bistriţean!!!

duminică, 24 mai 2015

SCENARIU INCREDIBIL ÎNSĂ PERFECT PLAUZIBIL: "REGELE" HAGI A OFERIT 3 PUNCTE OTRĂVITE BRAŞOVENILOR PENTRU A ÎNFUNDA MEDIAŞUL ŞI A O SALVA PE CONCORDIA CHIAJNA!

Ziarele şi site-urile de sport (dar nu numai!) au început, încă de duminică, să facă tot felul de calcule privind şansele de menţinere în Liga I a celei de a XII-a echipe, care se va alege (miercuri seara) între Gaz Metan Mediaş, Concordia Chiajna şi FC Braşov. Cititori cu mult mai...inteligenţi decât jurnaliştii, au rematcat faptul că "regele" Gheorghe Hagi este artizanul unui scenariu incredibil însă perfect plauzibil. Echipa acestuia, Viitorul, le-a oferit sâmbătă 3 puncte "otrăvite" braşovenilor, atrâgându-i de fapt într-o cursă diabolică. Chiar dacă, poate, pentru mulţi, era de aşteptat ca Viitorul supranumit şi "Steluţa" să cedeze punctele pierdute în etapa precedentă de braşoveni în confruntarea cu FCSB, casele de pariuri acordau totuşi o cotă de 4-1 pentru o victorie a "stegarilor". Şi într-adevăr, "chiriaşul" Hagi a "cedat" în confruntarea cu FC Braşov doar pentru ca amfitrionii săi din actualul sezonul, Concordia Chiajna să se salveze de la retrogradare. După principiul "când doi se ceartă al treilea câştigă", se speră ca braşovenii să lupte pe viaţă şi pe moarte, în confruntarea din ultima etapă, cu Gaz Metan, dându-le impresia că aceştia se pot, efectiv, salva de la retrogradare, având avantaj în cazul (improbabil) al unui clasament în trei, cu acelaşi număr de puncte, 38. Se vorbeşte chiar de faptul că adversara Chiajnei, Petrolul Ploieşti, va deschide scorul în prima repriză, însă finalmente victoria va reveni gazdelor. În tot acest răstimp este de aşteptat ca Braşovul să încerce şi chiar să reuşească să dea lovitura de graţie gaziştilor, pentru ca, în cele din urmă, să se dovedească că, de fapt totul a fost în van!!!
Adevăraţii suporteri ai "alb-negrilor" cărora le pasă de echipa locală de fotbal speră ca profesorul Pustai precum şi toţi cei din staff-ul tehnic şi administrativ să aibă înţelepciunea necesară dar şi "armele" pentru a demota respectivul scenariu, unul efectiv sumbru pentru Gaz Metan Mediaş. Toate eforturile trebuie canalizate în direcţia obţinerii victoriei în confruntarea cu FC Braşov (ale cărei şanse de evitare a retrogradării sunt aproape nule!) din moment ce niciuna dintre cele două protagoniste nu se pot aştepta la vreun ajutor din partea prahovenilor, o echipă fără motivaţie şi obiectiv. Ar fi de-a dreptul păcat să rămână în Liga I reprezentanta unei comune ilfovene, în dauna echipei din "capitala gazului metan", a cărei galerie tocmai a renăcut din propria cenuşă (foto), aşa cum de altfel s-a putut constata la ultimele trei meciuri susţinute de medieşeni pe teren propriu!!!

sâmbătă, 23 mai 2015

OARE CHIAR S-A SALVAT GAZ METAN MEDIAŞ DE LA RETROGRADARE?

Mii de susţinători ai echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş prezenţi vineri seara la stadion au trăit din plin euforia victoriei în faţa principalei contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării, Concordia Chiajna, exact la scorul de care avea nevoie, 2-0. La final suporterii au scandat în cor "Campionii, campionii" uitând că, totuşi, mai este de jucat o partidă din actualul campionat, cea cu FC Braşov şi că, încă se mai fac calcule. Medieşenii nu s-au salvat de la retrogradare în urma rezultatului consemnat în ultima partidă susţinută pe teren propriu în acest sezon însă, totuşi, e greu de crezut că se vor îneca la mal. Unii fani, mai hâtri, vorbeau la finalul meciului din cadrul etapei a XXXIII-a, aluzie la trecutul preşedintelui Ioan Horoba că "cine nu are bătrâni...cooperatori să-şi cumpere". La Mediaş se mai crede cu tărie în reciprocităţi şi prietenii pe terenul de fotbal. Se susţine că actualul preşedintel al echipei braşovene, Romeo Paşcu îşi va ajuta confratele "cooperatist", în principal pentru că medieşenii i-au menţinut în primul eşalon pe braşoveni, în precedenta ediţie de campionat, în urma remizei de salon, 1-1.
Doar superoptimiştii cred că gaziştii pot învinge la scor, în deplasare, pe FC Braşov, aşa cum e de aşteptat că se va întâmpla la Chiajna în partida cu Petrolul Ploieşti. Partidele ultimei etape se vor disputa de la aceeaşi oră, iar goluri se pot marca şi în ultimele secunde de joc. Practic cu doar un singur gol mai mult marcat de Concordia Chiajna, gaziştii retrogradează, următorul criteriu de departajare fiind numărul mai mare de goluri marcate, capitol la care ilfovenii sunt superiori medieşenilor. Dincolo de rezultatul partidei de vineri, rămâne atmosfera de vis, una de nota 10+, făcută pe parcursul celor 94 de minute de joc de galeria "lupilor negri", dotată cu întreg arsenalul, care a cântat şi şi-a susţinut freneric favoriţii. La momentul postării articolului de faţă, şanse matematice de salvare de la retrogradare mai au Rapid şi FC Braşov, ba chiar şi "U" Cluj-Napoca.
Efectiv tremurăm până la ultimul fluier al partidelor de miercuri, programate de la ora 18.45, la fel cum s-a întâmplat şi în precedenta ediţie de campionat!

P.S.

În materialul video puteţi urmări atmosfera de la finalul partidei de vineri seara dintre Gaz Metan Mediaş şi Concordia Chiajna, când jucătorii şi suporterii s-au bucurat la unison pentru salvarea de la retrogradare!!! Aşa să fie, oare?

luni, 18 mai 2015

UPDATE: VASILE ANTIPA, REPORTERUL CARE ESTE...CHITIT ÎMPOTRIVA ADMINISTRAŢIEI PUBLICE DIN MEDIAŞ!

Originar din Axente Sever, pseudogazetarul Vasile Antipa (foto) şi-a făcut o profesiune de credinţă din a-i discredita pe edilii şi funcţionarii Primăriei Mediaş. O spun în calitate de fost jurnalist dar şi de actual funcţionar public. În urmă cu circa un an, ziaristul cu studii medii s-a umplut de...tot respectul după ce a susţinut în mod eronat în presă că primarul în exerciţiu a fost condamnat într-o speţă de la Curtea de Apel Alba Iulia care nici măcar nu se judecase. Zilele trecute, într-o perioadă în care se dădea "bolnav rău" acesta (probabil!) la sugestia puşcăriaşului Dan Voiculescu şi a Fundaţiei sale "Mereu Aproape" a născocit un caz social din Mediaş. Este vorba despre Valentin Cernat un băiat abandonat de mama sa naturală la solicitarea expresă a concubinului acesteia din Moşna şi de a cărui îngrijire se ocupă mătuşa acestuia care, a obţinut prin instanţă, curatela. Nici pe departe atât de bolnav pe cât îl prezintă pseudojurnaliştii tendenţioşi, băiatul (obişnuit să sară gardul şcolii!) încadrat de medici în gradul de handicap mediu nu reprezintă un caz social limită. Familia acestuia care locuieşte într-un apartament închiriat pe strada Milcov are un venit lunar de circa 1.700 lei. Valentin devenit un fel de minge de ping-pong între mamă şi mătuşă în funcţie de interesul fiecăreia, pozează pentru mass-media preocupată de discreditarea administraţiei publice locale într-un neputincios, deşi se poate deplasa lejer oriunde "vrea muşchii" lui. Familia compusă din trei membri (mamă, fiu şi nepot) doreşte însă neapărat o locuinţă socială iar pentru că nu îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi în fruntea listei de priorităţi caută să "forţeze" mâna primăriei prin tot felul de demersuri lacrimogene, neconforme cu realitatea. De circa doi ani, Direcţia de Asistenţă Socială precum şi o serie de ONG-uri din Mediaş l-au ajutat, în conformitate cu cadrul legislativ în materie, cu bani, alimente, etc. Una dintre respectivele "facilităţi" a reprezentat-o (de circa 18 luni) plata chiriei lunare a apartamentului închiriat de familie în strada Milcov de către oameni despre care afirmă că "nu au făcut nimic pentru ei". E de-a dreptul condamnabil că un om de presă (fără studii de specialitate) se foloseşte de un bolnav pentru a discredita oameni şi instituţii din oraşul care l-a adoptat şi unde acesta şi-a făcut un rost şi şi-a întemeiat o familie. Despre Antena 3, supranumit nu degeaba "Latrina 3", postul TV care sâmbătă seara, cu sprijinul reporterului "care este", a găzduit dezbaterea unui caz social care...nu prea este, şi-a dovedit încă o dată lipsa totală de profesionalism! UPDATE: Într-o încercare disperată de a drege busuiocul, Vasile Antipa susţine că nu are nicio implicare în materialul difuzat de "Latrina 3": "Această postare este adresată doamnelor din cadrul Direcției de Asistență Socială Mediaș. În acest moment, aveți tot dreptul să fiți supărate pe mine în urma materialului difuzat sâmbătă seara, 16 mai 2015, de Antena 3, în cadrul emisiunii doamnei Cristina Țopescu unde a fost prezentat cazul Aureliei Cernat și a lui Valentin, un băiețel bolnav din Mediaș. Am toată stima pentru doamnele de la Direcția de Asistență Socială Mediaș alături de care am colaborat excelent la multele cazuri sociale prezentate de-a lungul timpului. Câteva precizări însă: 1. Antena 3 a foslosit abuziv titulatura de "Vasile Antipa-corespondentul nostru din Mediaș". Am lucrat la Antena 1 și Antena 3 în anii 2007 și 2008, iar în prezent nu mai am nicio legătură cu cele două posturi de televiziune, colaborarea încetând cu mai bine de 7 ani în urmă. 2. Nu știu în ce condiții și de ce doamna Cristina Țopescu a folosit titulatura de "Vasile Antipa-corespondentul nostru din Mediaș". O rog frumos să spună public de când sunt corespondentul Antenei 3, pentru că eu nu mai am nicio legătură cu acest post de televiziune de peste 7 ani de zile. 3. Pe parccursul săptămânii trecute am avut două convorbiri telefonice cu doamna Cristina Țopescu. M-a rugat să îi ofer câteva linkuri de pe blogul meu referitor la cazul lui Valentin, iar singura legătură cu reportajul prezentat a fost faptul că i-am trimis un email doamnei Țopescu cu 3 linkuri de pe blogul meu unde am prezentat cazul, fără a arunca vina în spatele vreunei instituții. 4. O rog public pe doamna Cristina Țopescu să precizeze foarte clar faptul de ce și în ce condiții și-a permis să folosească abuziv titulatura de "Vasile Antipa-corespondentul nostru din Mediaș". O spun foarte clar pentru ultima dată: NU SUNT CORESPONDENTUL Antenei 3 în Mediaș. 5. În cursul zilei de marți o să transmit un email postului de televiziune Antena 3 pentru a solicita explicații privind folosirea abuzivă a titulaturii "Vasile Antipa-corespondentul nostru din Mediaș". Răspunsul primit (dacă voi primi vreun răspuns, deși mă îndoiesc că se vor obosi să îmi răspundă) îl voi posta pe contul meu de Facebook. 6. Sper că doamnele din cadrul Direcției de Asistență Socială Mediaș înțeleg aceste explicații și mai ales faptul că nu am avut nicio legătură cu reportajul tendențios de sâmbătă seara, 16 mai 2015, din emisiunea doamnei Cristina Țopescu", scrie pseudojurnalistul pe contul său de facebook!!! Stimate Vasile Antipa, pe mine unul nu m-ai convins, ştiu că eşti un jurnalist mărunt capabil oricând să-şi asocieze numele cu oricine pentru un strop de popularitate!

duminică, 10 mai 2015

"REGELE VINULUI", CLAUDIU NECŞULESCU, SCAPĂ DE PEDEAPSĂ, CU TOATE CĂ A UCIS DOUĂ COPILE PE ŞOSEA!

La aproape doi ani de la accidentul rutier produs în satul sibian Şaroşu pe Târnave de către "regele vinului", Claudiu Necşulescu (foto), în urma căruia două fetiţe, Lidia Sereşanu (8 ani) şi Iulia Oltean (12 ani) au decedat, dosarul penal pentru ucidere din culpă a intrat pe ultima linie dreaptă. Procurorul de caz, Denis Dimitriu, care are în competenţă cauze legate de evenimente rutiere, a refuzat toate obiecţiile formulate de aparţinătorii legali ai victimei Lidia Sereşanu, la expertiza tehnică efectuată la Cluj-Napoca. În exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă", Ioan Sereşanu, tatăl copilei ucise în accident în seara zilei de 21 augut 2013 a declarat că "aproape fără excepţie, toată lumea a făcut scut în jurul autorului accidentului, Claudiu Necşulescu, astfel încât acesta să scape nepedepsit. Eu personal nu prea mai pot avea încredere în anchetator după ce am aflat că şi în alte cauze penale, procurorul a direcţionat ancheta în defavoarea victimelor. Se pare că este o practică folosită inclusiv de fratele acestuia, Radu Dimitriu care este procuror la Bacău. Mie mi-a transmis, prin intermediul avocatului, că nu este de acord cu efectuarea unei contraexpertize, cu toate că sunt încă multe lucruri care trebuie clarificate. În raportul de expertiză se precizează că autorul accidentului circula cu viteza de 58 de km/h, pe o porţiune de drum aflată în lucru, cu viteză restricţionată la 30 km/h, însă nu s-a consemnat nimic despre culoarea semaforului care, potrivit martorilor oculari, era roşie. De asemenea, în mod ciudat apar urme de frânare deşi poliţişti din Dumbrăveni care au efectuat măsurătorile la faţa locului, în seara tragediei, au susţinut exact contrariul. În aceste condiţii, mai mult ca sigur că voi fi înştiinţat la domiciliu că, autorul accidentului, va fi scos de sub urmărirea penală. E strigător la cer cum pot fi muşamalizate lucrurile în România, astfel încât oamenii cu bani şi cu relaţii să scape basma curată, atunci când comit infracţiuni!!! E evident ca lumina zilei că acest Claudiu Necşulescu e vinovat, astfel nu ar fi plătit 5.000 de euro părinţilor celeilalte victime, Iulia Oltean şi nu ar fi insistat, prin tot felul de intermediari, să accept suma de 150.000 de euro oferiţi pentru a nu mai avea niciun fel de pretenţii în respectivul dosar!!!", a încheiat Ioan Sereşanu!!!

duminică, 3 mai 2015

"MULŢUMIRI" PREŞEDINTELUI IOAN HOROBA PENTRU DESERVICIILE ADUSE ECHIPEI GAZ METAN MEDIAŞ, VIRTUAL RETROGRADATĂ ÎN EŞALONUL SECUND!

Într-o partidă de "şase puncte" disputată de către gazişti la Cluj Napoca în compania "şepcilor roşii", s-a scris practic istoria menţinerii în eşalonul de elită al fotbalului românesc a echipei fără antrenor, Gaz Metan Mediaş. În urma rezultatului de pe Cluj-Arena, medieşenii se pot considera virtuali retrogradaţi în Liga a II-a. Cele patru etape rămase de disputat din actualul sezon sunt de-a dreptul insuficiente pentru "alb-negri" în tentativa de a-şi spori zestrea din clasament. În studioul Digisport, la pauza respectivei partide, s-a comentat exact pe tema pe care a marşat până în prezent şi "Adevărul verde în faţă" şi anume că după plecarea lui Cristi Dulca la "naţionala" de tineret, preşedintele (cu pălărie) de paie Ioan Horoba a ales să numească un antrenor "de paie", deşi avea la îndemână varianta Gigi Mulţescu. Redactorul Remus Răureanu a punctat, de asemenea, în studiou un lucru subliniat de ceva vreme de administratorului blogului şi anume că, acelaşi preşedinte care a adus doar deservicii clubului-fanion de pe Târnava Mare a ales, în disperare de cauză să apeleze la serviciile lui Cristian Pustai, un antrenor care fost dat afară de două cluburi în actualul sezon. Din păcate Consiliul de Administraţie a continuat să dea credit unuia dintre întemeietorii "cooperativei", cel care a transformat clubul gazist într-o mamă a răniţilor pentru concitadinii săi din Bistriţa, cărora efectiv le-a umplut în mod nemeritat conturile, la fel ca şi fiului acestuia, Horaţiu George Horoba, patronul agenţiei de turism Wens Tour!

sâmbătă, 2 mai 2015

INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT: GAZ METAN MEDIAŞ - CAMPIOANĂ!

Gaz Metan Mediaş a căştigat, sâmbătă, "Cupa Sparta", competiţie organizată la Mediaş de către clubul sportiv omonim şi rezervată juniorilor în vârstă de 15 ani. Echipa pregătită de Dumitru Solomon, antrenorul care i-a descoperit şi format pe Radu Zaharia, Paul Pârvulescu, Alex Muntean şi Alexandru Curtean a obţinut, vineri, două victorii în calificări (din tot atâtea partide) respectiv 2-1 cu CSM Rm. Vâlcea şi 1-0 cu ASA Tg-Mureş. În finala mare disputată sâmbătă de la ora 12.30, juniorii gazişti i-au învins pe "omologii" săi de la U Cluj-Napoca (scor 3-2) şi şi-au adjudecat trofeul. Printre cei care au primit medaliile de "campioni" s-a numărat şi fiul administratorului blogului "Adevărul verde în faţă" Cristian Gîrnod (foto), legitimat la clubul-fanion de pe Târnava Mare ca şi goalkeeper. Pe lângă medalii, jucătorii au fost recompensaţi şi cu o serie de produse promoţionale oferite de sponsorii competiţiei!!!

vineri, 1 mai 2015

MEDIEŞENII NU VOR SĂ FIE CONDUŞI DE UN PRIMAR PROVENIT DIN MEDIUL "PRIVAT"!!!

Cu aproximativ un an înainte de desfăşurarea alegerilor locale din 2016, "Adevărul verde în faţă" le-a oferit medieşenilor posibilitatea ca, timp de o lună, în cadrul unui sondaj de opinie, să-şi exprime părerea în legătură cu candidatul propus de către administratorul blogului, pentru funcţie de primar al municipiului de pe Târnava Mare, în persoana patronului reţelei de farmacii Alexfarm, Marin Trifa (foto), cel care foarte curând va deschide prima policlinică privată, cu serviciu de urgenţă. Cu toate că este un om de afaceri de mare succes, implicat profund în cadrul comunităţii printr-o serie de proiecte şi idei novatoare, dintre cei aproape 100 de respondenţi ai sondajului (facsimil), o proporţie covârşitoare (85 la sută) sunt de părere că Marin Trifa nu ar fi potrivit pentru cea mai importantă demnitate a Mediaşului.
Principala concluzie în urma sondajului în speţă o reprezintă faptul că românii (în general) şi medieşenii (în special) nu mai au încredere în oamenii de afaceri, pe care îi consideră milionari "de carton", care au reuşit în viaţă datorită factorului politic sau mai exact spus în "cârdăşie" cu politicienii. Valul de arestări şi de condamnări din ultima vreme survenite în rândul politicienilor, respectiv al oamenilor de afaceri, au erodat aproape total încrederea electoratului în astfel de persoane. Mediaşul reprezintă un "caz" special pentru că, având în vedere criteriile de integritate introduse recent în statutul PNL, toţi membri de partid care au probleme cu justiţia nu mai beneficiază de susţinerea partidului. Iar în această situaţie se află primarul şi viceprimarul în exerciţiu, precum şi o serie de consilieri locali, trimişi în judecată în aşa-numita "afacere Goscom". Erodat din cauza guvernării dezastruoase, PSD-ul nici nu are cu cine "defila" la Mediaş, în ultimele patru legislaturi (mai precis din 1996) acesta neputându-şi impune niciodată candidatul propriu, de stânga. Iar alte formaţiuni politice practic nu mai contează în respectiva "ecuaţie"! Rezultatul sondajului de opinie amintit devine şi mai interesant prin prisma faptului că medieşenii par a nu accepta un primar provenit din mediul privat, dar nici măcar din domeniul sanitar. Iar PNL se pare că tocmai un astfel de candidat au pregătit în "laboratoarele" de partid, acesta fiind managerul Spitalului Municipal Mediaş, chirurgul Bogdan Burgelea. În vârstă de 42 de ani, medicul nu are "tinichele" de coadă şi pare a fi gestionat foarte bine activitatea în cadrul singurului lăcaş de sănătate din nordul judeţului Sibiu, evident cu excepţia Centrului de Primire Urgenţe. Aceasta lasă, încă, foarte mult de dorit, "Adevărul verde în faţă" prezentând ori de câte ori a fost cazul, neajunsurile semnalate în respectivul "perimetru"!!!