vineri, 5 iunie 2015

UPDATE: EXCLUSIVITATE - MEDICUL IOAN MARIUS CÂMPEAN RECIDIVEAZĂ: A FOST DAT ÎN JUDECATĂ, DUPĂ CE L-A "BĂLĂCĂRIT" PE FACEBOOK, PE MANAGERUL SPITALULUI MUNICIPAL MEDIAŞ!

Medicul pneumoftiziolog Ioan Marius Câmpean (foto,) din cadrul Spitalului Municipal Mediaş, pare a-şi fi pierdut complet uzul raţiunii. Astfel, după ce, în urmă cu un an şi jumătate, i s-a făcut plângere penală, pentru hărţuire sexuală, de către una dintre asistentele sale medicale, Olimpia Gabriela Vasile, acesta a recidivat şi a început să-l "bălăcărească" pe contul său de facebook şi pe managerul Spitalului Municipal Mediaş, Bogdan Burghelea. În mai multe postări pe respectiva reţea de socializare, Ioan Marius Câmpean l-a caracterizat pe Bogdan Burghelea drept incompetent, plin de vicii şi cu grave probleme de comportament. Ulterior şi-a extins tirul acuzaţiilor şi al afronturilor şi asupra surorii acestuia, Bianca Mirela, medic anestezist în Cluj-Napoca. Deşi ulterior postările ofensatoare la adresa celor doi au fost înlăturate de pe facebook, ele au fost "salvate" de către reclamanţi care au înregistrat la Judecătoria Mediaş, pe numele lui Ioan Marius Câmpean o acţiune în răspundere delictuală, aflată în prezent pe "ultima sută de metri" înaintea pronunţării sentinţei. Judecând după toate ieşirile medicului pneumoftiziolog, acesta pare a fi un individ complexat, frustrat: a început prin a o jigni pe asistenta medicală Olimpia Gabriela Vasile, pentru că i-a refuzat avansurile sexuale şi a sfârşit prin a-l "bălăcări" pe managerul Spitalului Municipal Mediaş şi familia acestuia, tocmai pentru că nu i-a putut lua locul în funcţia deţinută de Bogdan Burghelea, una rânvită de ani de zile de către specialistul pneumoftiziolog.

UPDATE:

Joi 11 iunie a fost programat ultimul termen în respectiva speţă, instanţa de fond rămânând în pronunţare până la data de 18 iunie 2015, când va fi emisă o sentinţă.

Un comentariu: