duminică, 10 mai 2015

"REGELE VINULUI", CLAUDIU NECŞULESCU, SCAPĂ DE PEDEAPSĂ, CU TOATE CĂ A UCIS DOUĂ COPILE PE ŞOSEA!

La aproape doi ani de la accidentul rutier produs în satul sibian Şaroşu pe Târnave de către "regele vinului", Claudiu Necşulescu (foto), în urma căruia două fetiţe, Lidia Sereşanu (8 ani) şi Iulia Oltean (12 ani) au decedat, dosarul penal pentru ucidere din culpă a intrat pe ultima linie dreaptă. Procurorul de caz, Denis Dimitriu, care are în competenţă cauze legate de evenimente rutiere, a refuzat toate obiecţiile formulate de aparţinătorii legali ai victimei Lidia Sereşanu, la expertiza tehnică efectuată la Cluj-Napoca. În exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă", Ioan Sereşanu, tatăl copilei ucise în accident în seara zilei de 21 augut 2013 a declarat că "aproape fără excepţie, toată lumea a făcut scut în jurul autorului accidentului, Claudiu Necşulescu, astfel încât acesta să scape nepedepsit. Eu personal nu prea mai pot avea încredere în anchetator după ce am aflat că şi în alte cauze penale, procurorul a direcţionat ancheta în defavoarea victimelor. Se pare că este o practică folosită inclusiv de fratele acestuia, Radu Dimitriu care este procuror la Bacău. Mie mi-a transmis, prin intermediul avocatului, că nu este de acord cu efectuarea unei contraexpertize, cu toate că sunt încă multe lucruri care trebuie clarificate. În raportul de expertiză se precizează că autorul accidentului circula cu viteza de 58 de km/h, pe o porţiune de drum aflată în lucru, cu viteză restricţionată la 30 km/h, însă nu s-a consemnat nimic despre culoarea semaforului care, potrivit martorilor oculari, era roşie. De asemenea, în mod ciudat apar urme de frânare deşi poliţişti din Dumbrăveni care au efectuat măsurătorile la faţa locului, în seara tragediei, au susţinut exact contrariul. În aceste condiţii, mai mult ca sigur că voi fi înştiinţat la domiciliu că, autorul accidentului, va fi scos de sub urmărirea penală. E strigător la cer cum pot fi muşamalizate lucrurile în România, astfel încât oamenii cu bani şi cu relaţii să scape basma curată, atunci când comit infracţiuni!!! E evident ca lumina zilei că acest Claudiu Necşulescu e vinovat, astfel nu ar fi plătit 5.000 de euro părinţilor celeilalte victime, Iulia Oltean şi nu ar fi insistat, prin tot felul de intermediari, să accept suma de 150.000 de euro oferiţi pentru a nu mai avea niciun fel de pretenţii în respectivul dosar!!!", a încheiat Ioan Sereşanu!!!

2 comentarii:

  1. mediasul a ajuns sa fie stat in stat.o parere nu e suficienta pt a lua o decizie asa importanta .multumim presei.si rusine aparatorilor de dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. In numele a mii de locuitori ai judetului Alba va rugam sa mediatizati cazul deoarece oamenii din zona nu mai rezista presiunilor autoritatilor care vor sa le inchida gura. Este vorba despre CORUPTIA DIN INSTITUTIILE JUDETULUI ALBA care au contribuit la furtul terenurilor oamenilor in favoarea Companiei de Vinificatie JIDVEI. (este vorba de MII DE HECTARE, cu ACTE FALSE)

    Tin sa mentionez ca judetul Alba este manevrat de aceasta mana puternica numita JIDVEI si de PARTIDUL numit PNL.

    Va trimit link-ul unor reportaje facute de Opinia Transilvana, dar demersurile DNA si ANRP de a scoate la lumina cazul au fost estompate de aceasta caracatita din institutii manevrata de JIDVEI. Va multumesc!

    http://opiniatransilvana.ro/mafia-terenurilor-personaje-din-caracatita-de-milioane-de-euro-care-conduc-judetul-alba/

    http://opiniatransilvana.ro/video-primarii-de-pe-valea-secaselor-si-au-vandut-comunele-pe-o-paine-si-o-pomana/

    http://opiniatransilvana.ro/cumparator-cu-sufletul-vandut-o-posibila-frauda-de-milioane-de-euro-in-bugetul-uniunii-europene-cu-complicitatea-mai-multor-primari/

    RăspundețiȘtergere