sâmbătă, 28 februarie 2015

POLIŢIŞTII MEDIEŞENI DOJA, PAVEL ŞI CIUREA - LA "BULĂU" ALĂTUREA?

După exact 15 luni de cercetare judecătorească şi alte două săptămâni necesare pentru deliberare, cei trei poliţişti medieşeni (Radu Florin Doja, Petru Adrian Pavel şi Florea Adrian Ciurea) acuzaţi de fapte de corupţie îşi vor afla sentinţele în ultima dintre "Zilele Babelor", respectiv la data de 9 martie 2015. Considerat de şefii săi drept "cel mai intransigent şi integru poliţist de la rutieră", însă identificat ca fiind "capul răutăilor" în respectiva speţă, Radu Florin Doja a avut nenumărate "pete" în cariera sa profesională. Obişnuit să-şi "facă veacul" în Logan-ul "civil" (foto) de culoare bleumarin al poliţiei (cel cu numărul de înmatriculare SB-08-LKV, având montat un dispozitiv radar!) despre tizul celui executat în mod barbar în urmă cu cinci secole se spunea că primea şpaga printre documentele solicitate la control, ori pur şi simplu aceasta era "aruncată" în iarbă de către cei prinşi cu...ocaua mică. Rolurile aveau însă, să se schimbe, iar cel prins cu "cioara vopsită" (în speţă Radu Florin Doja) avea să apeleze la sprijinul colegilor de breaslă pentru a şterge urmele matrapazlâcurilor sale!!! Intr-un final, au ajuns cu toţii în faţa instanţei, plus unul dintre "beneficiarii" clemenţei lor, Ioan Dan. De-acum, rămâne de văzut dacă, la "bulău" alăturea, vor ajunge Doja, Pavel şi Ciurea!!!

9 comentarii:

  1. Si la izvor cand a cerut spaga motorina la un prieten de-al meu ce lucreaza in mol.....sa ii fie rusine.....cauta nod in papura ca sa iti gaseasca ceva necaz si apoi cere spaga....doja mizeria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. serios? asa a facut? cum il cheama pe prietenul ala al tau ce lucreaza la "Mol"?

      Ștergere
  2. Radu , complexat de faptul ca a fost un copil obez si plin de ciuperci pe fata (no girlfriend) in tinerete, ajuns in politie a incercat sa compenseze ca nimeni nu il baga in seama in copilarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune?? dupa comentariu, tu esti si acum un om complexat si plin de frustrari. Daca a ifi impacat tu cu tine si ai avea o viata linistita, nu te-ar interesa de altii. Se pare ca il invidiezi rau de tot pe Radu...imi dau seama de ce, e usor de ghicit. In fine...este o vorba, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia..

      Ștergere
    2. Du-te si asculta o manea prietene ca altceva nu ai in mintea ta de 7 clase

      Ștergere
  3. O minune reala poate . Inseamna ca au fost prea multe sau sa certat grupurile de interese intre ele .

    RăspundețiȘtergere
  4. Păcat de Radu, o fost colegul meu de clasă, nu l-am văzut de vreo 15 ani .Nu mă gandeam să ajungă asa.Dar fiecare îşi merită soarta cum si-o face.

    RăspundețiȘtergere
  5. " S-a certat grupurile " . Bine ca te-ai trezit tu , analfabetule , ca abia legi doua cuvinte , sa aplici psihologie ieftina celor care posteaza . Psihanalistule care esti . Te rugam sa iti aplici buzele senzuale pe fesele noastre delicate . Boule .

    RăspundețiȘtergere