sâmbătă, 21 februarie 2015

MIRELA ZOLTAN - MAGISTRATUL CARE A TRANSFORMAT JUDECĂTORIA MEDIAŞ ÎNTR-UN VERITABIL...S.R.L!

Deşi Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) culege aproape zilnic "lauri" internaţionali pentru activitatea sa din ultima vreme, timp în care, urmare a anchetelor declanşate au ajuns după gratii inclusiv o serie de magistraţi, la Mediaş (locul de baştină al procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi) corupţia a însemnat doar discutabilul "caz Gospodăria Comunală" (a cărei cercetare judecătorească nici măcar nu a început)! Iar asta în condiţiile în care există cel puţin trei magistraţi care au transformat Judecătoria Mediaş, într-un veritabil S.R.L., sau mai degrabă F.P.S. (Fond al Proprietăţii de Stat) de unde încasează, periodic, "dividende". "Campioană" este de departe Mirela Zoltan, magistrat împotriva căruia acuzaţiile au curs şi curg cu nemiluita, însă Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi DNA se fac că...plouă! Mai mult de ochii lumii, inspectorii de la CSM, au mai descins din când în când la Mediaş şi deşi au constatat că, de pildă, cele mai multe procese sunt tărăgănate (pe parcursul a ani de zile) de către Mirela Zoltan, de fiecare dată a fost pusă...batista pe ţambal!
Exasperat că "a murit" cu dreptatea în mână, şeful postului de poliţie din comuna Târnava (foto 2) a vorbit pentru "Adevărul verde în faţă", despre speţa sa (un proces de divorţ şi partaj) care a durat la instanţa de fond (Judecătoria Mediaş) nu mai puţin de 7 ani! Evident că magistratul care a judecat cauza a fost nimeni altul decât Mirela Zoltan!!! "Pe parcursul derulării procesului s-au încălcat proceduri, reguli, cutume, însă nimeni nu a fost tras la răspundere. Ba mai mult decât atât, s-ar fi plătit bani grei judecătoarei, de către partea adversă, într-un imobil din Mediaş, în prezenţa altor două persoane. Aflând de respectiva situaţie, am sesizat CSM-ul, persoanele în cauză care au asistat la tranzacţia cu pricina acceptând să fie martore. Într-un târziu, după ce fusese informată despre respectiva sesizare şi Mirela Zoltan, a ajuns la Mediaş un procuror-inspector care mi-a adus la cunoştinţă că, într-adevăr, am fi avut un caz doar dacă magistratul reclamat ar fi fost prins în flagrant. Aşa însă, judecătoarea...mi-a râs în faţă, în momentul în care ne-am intersectat în mod cu totul întâmplător, susţinând, cu un tupeu fantastic că, ulterior, ar fi trebuit să dau cu subsemnatul pentru denunţ calomnios şi să plătesc daune morale, pentru că i-am afectat acesteia sănătatea". Reamintesc opiniei publice faptul că, în anii '90, acelaşi magistrat Mirela Zoltan l-a condamnat pe administratorul blogului "Adevărul verde în faţă" (pentru un simplu articol de presă la adresa fostului edil-şef al municipiului de pe Târnava Mare) la 6 luni de închisoare şi la plata a 30 de milioane de lei (vechi) daune morale pentru respectivul primar, Dionisie Bucur. Sentinţa a fost însă desfiinţată la recurs de către Tribunalul Sibiu, instanţă care a dispus achitarea "inculpatului"!!!

2 comentarii:

  1. Pina la Unirea cea Mare in 1918 Tarani de origine Romana nu au avut dreptul sa reclame , sa faca plingere , sa faca petiti , la autoritatile Autro - Ungare , ereau ultimi cetateni ai societati . Nu aveau dreptul in fata Sasilor , Svabilor , Austriecilor , Slovacilor , Polonejilor ,Sirbilor , Croatilor , Ungurilor sau Maghiarilor cum or vrea Ei fiind Serbi , Clacasi , Iobagi , oameni de mina a doua . Asa sa le ajute Dumnezeu lor . Acum au inceput cu timpenia Euroregiunilor , desfintare ca stat unitar si de sine statator , nu le mai ajunge plapuma ... Spune domnule ce ai auzit de la batrinii satelor , cum a fost asuprirea populatiei Romane in Transilvania , spune adevarul , sa le aduci aminte . Mai ales ca ai citit si auzit mai multe in arhivele politiei . ...daca ai curaj ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum patru ani,doi tigani au facut mai multe spargeri in zona Caii ferate,ocazie cu care l-au furat si pe fostul primar Plopeanu. Pe mama unui fost politist,Adi Manta, au strans-o de gat,pana au lasat-o inerta. Las-o ca e moarta"
      Au fost judecati de coetnica lor, Mirela Zoltan.Nu au fost incadrati la tentativa de omor si au scapat cu doar trei sau patru ani.
      Sunt curios cine l-a judecat pe,,Tolanul" care are jumatate de viata petrecuta in puscarii. Acum cateva luni a omorat un om pentru niste bani imprumutati cu camata.L-a lovit cu pumnul in gat. A primit doar cinci ani. Sunt curios cine l-o fi judecat,cine i-o fi facut incadrarea. Justitie tiganeasca,a la Medias.

      Ștergere