miercuri, 11 februarie 2015

DEŞI A UCIS DOUĂ FETIŢE PE ŞOSEA, "REGELE VINULUI", CLAUDIU NECŞULESCU E PE CALE DE A SCĂPA BASMA CURATĂ

După mai mult de un an de zile, la sfârşitul săptămânii trecute, a ajuns în fine, la dosarul de ucidere din culpă deschis pe numele "Regelui vinului", Claudiu Necşulescu, şi raportul de expertiza tehnică, lucrare solicitată în spetă de aparţinătorii legali ai uneia dintre victime, Lidia Sereşanu şi efectuată la Laboratorul Interjudeţean de Expertize Criminalistice Cluj-Napoca. Aşa cum era de aşteptat respectivul raport a relevat faptul că...morţii sunt de vină, mai exact cele două fetiţe, în vârstă de 8 şi respectiv 12 ani, Lidia Sereşanu şi Iulia Oltean, cele care în seara de 21 august 2013 au traversat strada "printr-un loc nepermis şi fără să se asigure", fiind izbite în plin de limuzina Mercedes condusă de Claudiu Necşulescu (foto). Singurul amănunt oarecum în defavoarea învinuitului este acela că şoferul ucigaş circula cu viteza de 58 km/h, pe o porţiune de drum în lucru (din satul Şaroşu pe Târnave) unde maxima admisă era de 30 km/h. Singurele atu-uri al părinţilor Lidiei Sereşanu care luptă din răsputeri să-l aducă în faţa istanţei pe "Regele vinului" rămân declaraţiile martorilor oculari care au susţinut că, Claudiu Necşulescu nu ar fi respectat nici culoarea roşie a semaforului instalat pe respectivul tronson de şosea, aflaă în lucru şi bineînţeles, solicitarea unei contraexpertize, cu obiective mai multe şi mai clare. De menţionat că, părinţii celeilalte victime, Iulia Oltean s-au resemnat repede şi au abandonat lupta datorită compensaţiilor financiare venite din partea lui Claudiu Necşulescu.

2 comentarii:

  1. Daca si acum scapa cu noul presedinte , nu mai avem comentari si cu legea aplicata acum . Frectie la piciorul de lemn cu laboratorul de la Cluj . Iar bani pentru contraxpertiza la bucuresti , nu au bieti amariti de parinti si oameni . Daca semnalul stop era rosu dintrun sens , inseamna ca fetitele stiau si se uita in sensul celalant unde stia ca este verde . Nu avea cum sa vina pe contrasens masina daca era rosu . Dumnezeu sa aiba in paza fetitele .

    RăspundețiȘtergere
  2. uita in sensul celalant unde stia ca este verde . Nu avea cum sa vina pe contrasens masina daca era rosu .inchiriere limuzina bucuresti

    RăspundețiȘtergere