luni, 6 octombrie 2014

EXCLUSIVITATE - LA ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE 60 DE ANI, PRIMARUL MEDIAŞULUI A PRIMIT DREPT CADOU UN "FIŞIC" DE EURO!

Edilul-şef al municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu a schimbat duminică, "prefixul", aniversând împlinirea a 60 de ani. Pentru co-preşedintele ACL Mediaş, a fost însă "o altă zi normală de campanie prezidenţială", în sensul că a bătut drumul mai multor localităţi din nordul judeţului Sibiu, în scop electoral, "deci chiar n-am avut timp de petrecere", după cum a declarat acesta luni, în exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă". Printre cadourile primite s-a numărat o cană personalizată de culoare albastră (pentru că, având în vedere noua alianţă, domnia-sa nu mai este "portocaliu"!!!) dar şi un teanc de bancnote de 500 euro. Respectivul dar s-a constituit într-un "mesaj" subliminal adresat primarului Mediaşului (acela de a avea parte în viaţă de bani şi de sănătate!) , pentru că bancnotele în speţă erau, în fapt, simple şerveţele. "Se spune că după vârsta de 60 de ani, orice zi trăită reprezintă un bonus, în consecinţă eu nu-mi mai doresc nimic altceva decât sănătate", a spus Teodor Neamţu, căruia "Adevărul verde în faţă" îi urează un sincer "La Mulţi Ani!"

3 comentarii:

  1. Sai dea Dumnezeu o batranete frumoasa ca orasul pe care il conduce de 4 ani, plin de gropi, prof si mizerie. La multi ani !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cadourile prezentate aici par cel putin interesante, probabil o mica gluma din partea celor apropiati dvs.
    Cana personalizata de culoare albastra, ar putea fi interpretata/reprezenta aceea mica reptila, care are proprietatea de a-si schimba culoarea pielii potrivit mediului înconjurător, cunoscuta sub numele de Cameleon.
    In vestul Europei bancnotele de 500 € reprezinta banii proveniti din afaceri dubioase, bani care urmeaza a fi "spalati"… Germania chiar cerea insistent, cu ceva timp in urma, scoaterea din circulatie a acestor bancnote.
    Oricum, lasand "gluma" la o parte, va doresc deasemenea un sincer La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Teancul de "bancnote", facut cadou cu ocazia zilei de nastere a d-lui primar, a fost ideea de nota 10, bineinteles ca mesajul se poate interpreta si ca - "acela de a avea parte în viaţă de bani şi de sănătate". Stim deasemenea, ca rivalitatile sint mari la Medias, exista destui care vor sa zmulga ciolanul din mainile d-lui primar. Nu o fi chiar asa usor sa lupti pe atitea fronturi, pe o parte cu cei de la "anticoruptie", pe alta cu senatorul sagittarius sau cu piccolo ninja, sa-ti menti si vesta alba nepatata dar sa-ti si pui ceva la saltea pentru zile mai innorate... La multi ani cu sanatate!

    RăspundețiȘtergere