miercuri, 29 octombrie 2014

CUTREMURĂTOR: DACĂ N-AR FI EXISTAT "REGELE VINULUI", CARE SĂ O TRIMITĂ LA CERURI, "MINUNEA" BLONDĂ CU OCHI ALBAŞTRI AR FI ÎMPLINIT 10 ANI!

"Pe cerul albastru/Mă strigă o stea/Să intru în hora/De îngeri cu ea:/Sub dalbele aripi/Mă rog pentru voi.../De ce n-am putere/Să vin înapoi?!/S-aduc alinare/Părinţilor mei,/Să-i vindec de lacrimi/Zburdând printre ei", acesta e epitaful încrustat cu lacrimi pe lespedea neagră şi rece precum sufletele împietrite şi cernite ale părinţilor Lidiei Sereşanu, fetiţa ucisă pe şosea, în Şaroşu pe Târnave, de Claudiu Necşulescu cel supranumit "regele vinului". Reamintim cititorilor că, în seara de 21 august 2013, omul de afaceri în speţă, aflat la volanul limuzinei sale Mercedes, a spulberat, pe o porţiune de drum în lucru, două fetiţe, în vîrstă de 8 şi 12 ani, respectiv Lidia Sereşanu şi Iulia Oltean, iar nici până în prezent acesta nu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă!!!
În seara aceasta a fost din nou jale mare în familia Sereşanu care, a aniversat 10 ani de la naşterea Lidiei nu la o masă îmbelşugată şi chicotind de fericire ci, printre cruci, în cimitirul din sat. Iar asta pentru că un şofer iresponsabil i-a interzis micuţei prezenţa la...propria petrecere!!! A fost o zi extrem de tristă, pentru că nu au "curs" urările, aşa cum ar fi fost normal ci mesajele de compasiune şi condoleanţe pentru plecarea prematură a Lidiei într-o lume, nu se ştie dacă mai bună, însă cu siguranţă mult mai dreaptă. Adică acolo unde "Supremul Judecător" nu are clemenţă faţă de cei care au greşit şi nici nu poate fi vreodată corupt! De menţionat că pagina de Facebook creată în memoria Lidiei a fost astăzi actualizată cu sfâşietoarea "aniversare" de zece ani a micuţei, care acum zburdă printre îngeri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu