joi, 31 iulie 2014

SENATORUL VIOREL ARCAŞ - UN CAZ EMBLEMATIC DE A FACE POLITICĂ PENTRU SINE, NU PENTRU COMUNITATE!

"România este condusă, în prezent, de cea mai coruptă grupare politică de după Revoluţie". Afirmaţia respectivă aparţine lui Eugen Grozav, membru - până de curând - al PSD, exclus (după două decenii) din partid, tocmai pentru că a "îndrăznit" să spună lucrurilor pe nume. Fostul consilier local demonstrează, cu argumente dintre cele mai pertinente că, la Mediaş, senatorul Viorel Arcaş reprezintă un caz emblematic de a face politică exclusiv în interesul propriu şi nu al comunităţii din care face parte. Dacă în primele două mandate, parlamentarul sibian recunoştea în mod public că nu a putut face prea multe pentru medieşeni întrucât s-a aflat în opoziţie, cel de-al treilea mandat al său l-a început în forţă, prin schimbarea lui Dorin Chira, fostul director al Liceului "St. L. Roth", cel care şi-a "permis" să-l exmatriculeze pe fiul secretarei PSD Mediaş, Mariana Tarniţă, după ce acesta îl pălmuise - chiar în cancelarie - pe profesorul de desen. A urmat "tragerea sforilor" pentru ca Dorin Rău (cel mai slab pregătit profesional comandant din istoria Poliţiei Municipale Mediaş) să devină şeful respectivei instituţii, totul culminând cu aducerea în Consiliul Local a unor oameni capabili să "căpuşeze" banul public!!!
"Cei doi inculpaţi, Teodor Plopeanu şi Ilie Laţa, care aveau să aducă grave prejudicii de imagine partidului, au fost promovaţi pe poziţii eligibile, exclusiv de către preşedintele PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş, pe motiv că ştie domnia-sa de ce. Abia ulterior am reuşit să înţeleg tâlcul vorbelor acestuia, mai exact că, probabil, ticluise un scenariu cu cei doi inculpaţi pentru a obţine foloase materiale pe filiera SC Gospodăria Comunală SA", susţine Eugen Grozav. Sursa citată mai precizează că pentru excluderea sa din partid au fost falsificate documente ori antedatate şi postdatate contestaţii şi decizii pe linie ierarhică de partid (facsimil). Judecând după respectivul precedent, se pune întrebarea dacă nu cumva senatorul Viorel Arcaş are interese ascunse şi în privinţa realizării centurii ocolitoare a municipiului de pe Târnava Mare, insistenţa acestuia născând deja numeroase suspiciuni!

Un comentariu:

  1. un sef sibian zice ;,,Johannis nu a participat niciodata de 14 ani , la sarbatorirea zilei de 1 decembrie - ziua uniri ." este adevarat ?

    RăspundețiȘtergere