joi, 19 iunie 2014

GUVERNUL PONTA ÎŞI BATE JOC DE COMPANIILE STRATEGICE DE LA MEDIAŞ: LA JUMĂTATEA ANULUI, "ROMGAZ" ŞI "TRANSGAZ" NU AU ÎNCĂ BUGETE!

Ştirea zilei a fost "furnizată" azi de directorul general al SNGN Romgaz SA Mediaş, Virgil Metea care o declarat, într-o conferinţă de presă că respectiva companie naţională de interes strategic nu are încă - la jumătatea anului! - un buget de venituri şi cheltuieli. În orice ţară civilizată absenţa unui buget conduce la blocaj şi, pe cale de consecinţă, la încetarea oricăror activităţi. Vorbim în principal de SUA însă în România (ţara tuturor posibilităţilor!) o astfel de bătaie de joc din partea guvernanţilor, nu mai e de natură să mire pe nimeni! Guvernul Ponta a depăşit, efectiv, orice limită a decenţei şi bunului simţ prin tergiversarea condamnabilă a aprobării bugetelor celor două companii gazifere de la Mediaş. Iar asta într-un moment extrem de tulbure în care se vorbeşte despre necesitatea sporirii eforturilor de înmagazinarea şi de creştere a rezervelor de gaze naturale pe fondul exacerbării conflictului ruso-ucrainean. Dar cum pot fi efectuate astfel de "manevre" ori investiţii din moment ce nu se cunoaşte nivelul resurselor financiare pe care se pot baza cele două companii.
Senatorul PSD Viorel Arcaş spunea, de curând, că România produce de opt ori mai multe gaze naturale decât consumă, însă colegul său de partid, tot un medieşean (Iulian Iancu) îl contrazicea prevăzând, efectiv, o criză energetică în România, în condiţiile în care nu mai pot fi importate gaze de la ruşi pe filiera Szeged-Arad!!!Nu trebuie omis faptul că inclusiv comunitatea locală are de suferit de pe urma indolenţei unor membri ai Guvernului Ponta, pentru că fără semnătura acestora pe proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli acesta nu poate deveni lege, fiind afectate activităţi conexe, susceptibile de a beneficia de sponsorizări, respectiv proiecte de responsabilitate socială, aşa cum a susţinut, joi la prânz Ioana Abramiuc, PR în cadrul SNGN "Romgaz" SA Mediaş, în caz contrar totul echivalând cu deturnare de fonduri!!!

3 comentarii:

  1. de ce ii plângeti pe săraciii de la gaz?nu vedeti sau nu stiti unde isi fac concediile pe banii nostri tri ?de ce nu scrieti de aceste adevaruri ...si de ce masini si vile au?acolo trebuieste căutat .......

    scrieti daca va credeti corect .......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris despre averile, vilele si autoturismele tuturor imbuibatilor locali despre care am avut sau am obtinut informatii. "Adevarul verde in fata" cauta de ceva vreme sa ofere cititorilor si altceva decat stiri seci, nude. In cazul de fata insa e o chestiune de interes national ca o companie de interes strategic sa aiba un buget si sa-si poata desfasura in mod normal activitatea!!! Asta e tema pe care am incercat sa o abordez in postarea respectiva.

      Ștergere
    2. #Colectiv Romania7 noiembrie 2015 la 11:34

      Mafia PSD-ista ataca Bucurestenii si A anuntat ca sisteaza furnizarea gazelor catre Elcen pe motivul "datoriilor"acumulate.... Asta dupa ce Oprescu Sorin nu mai e primar si Guvernul Ponta e inlocuit. Pai sa va explic cine e ciocoiul pus de Ponta la conducerea Romgaz - nimeni altul decat Virgil Metea - sprijinit de clanul Nastase in vremea de glorie si de Mafia PSD-ista a lui Ponta. Suspectat in mai multe contracte de favorizare a unor patroni sustinatori ai clientelei PSD-iste. http://www.enational.ro/dezvaluiri/romgaz-contract-dubios-cu-o-firma-abonata-la-banii-publici-331336.html/. Mai mult decat atat in prezent exista dovezi care il incrimineaza pentru mai multe fapte de natura penala insa nu vedem nici o reactie a autoritatilor! Desi face parte din sleahta Mafiota PSD-ista impreuna cu membrii CA Romgaz Pusi de Ministrul Energiei al lui Ponta, trebuie sa facem Schimbarea Sistemului Mafiot mult mai devreme! Cerem Dl Johannis sa ia masuri Si in acest Caz ptr ca Bucurestenii sa nu suflere ptr ca au iesit in strada sa isi apere drepturile! Drept rasplata Romgaz aflat in ghearele mafiei PSD Metea Virgil sisteaza furnizarea gazelor! RUSINE!

      Ștergere