vineri, 30 mai 2014

EXCLUSIVITATE - ŞTEFAN BOLGAR, MEDIEŞEANUL CARE A OMORÂT CU MAŞINA UN TÂNĂR MOTOCICLIST, A FOST TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ

După aproape şapte luni de la comiterea tragicului eveniment rutier care a condus la decesul motociclistului Adrian Stupar, un tânăr de numai 21 de ani din Mediaş, şoferul ucigaş, Ştefan Bolgar (foto), a fost trimis joi, în judecată, pentru ucidere din culpă. "Adevărul verde în faţă" care s-a implicat de la bun început în respectiva speţă, reaminteşte cititorilor săi "filmul" cumplitului accident de circulaţie înregistrat într-o zi de sâmbătă (2 noiembrie 2013) la intersecţia străzii Blajului cu Alba Iulia, din cartierul Vitrometan. Aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false de circulaţie, Ştefan Bolgar nu a acordat prioritate motociclistului, care a intrat în plin în maşină, decesul survenind aproape instantaneu, cu toate că victima avea echipament corespunzător, inclusiv cască de protecţie!!!
Primul termen în cauză (facsimil)) a fost fixat peste trei săptămâni, în dosar constituindu-se părţi civile părinţii şi fratele defunctului precum şi Spitalul Municipal Mediaş, respectiv Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu, daunele solicitate ridicându-se la peste 100.000 de lei!!!

2 comentarii:

  1. Pana la urma tot merita sa fie condamnat si el, ca si celalalt. Dar parca prea multa indolenta se citeste pe fata sa....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ii o poza mai veche ..facuta inaintea accidentului ..ma gandesc. oricum ambii merita pedeapsa si doar pentru ca unul probabil are relatii si dand bani familiei va scapa aia nu inseamna ca celalalt e nevinovat si trebuie sa scape si el. e o vorba mai urata daca nu belesti bine ochii, belesti ..p***. domnu din imagine daca n-a belit bine ochii ..acum ..va beli partea a2a.

      Ștergere