luni, 9 decembrie 2013

EXCLUSIVITATE - CEI DOI DEALERI DE DROGURI DIN MEDIAŞ ŞI DUMBRĂVENI AU FOST ARESTAŢI. SORA UNUIA DINTRE EI SUSŢINE CĂ DOAR ANTURAJUL I-A "STRICAT" FRATELE!

Cei doi tineri în vârstă de 23 de ani care vineri seara au fost reţinuţi de "mascaţi", în speţă lucrători din cadrul BCCO Alba Iulia, în parcarea hypermarketului Kaufland din Mediaş (foto 1), au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Potrivit subcomisarului Sebastian Veştemean, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sibiu, asupra unuia dintre cei doi dealeri de droguri care susţinea că "vinde ciocolată" au fost descoperite 600 de grame de haşiş, un pistol de calibrul 9 mm. precum şi mai multe arme albe, împreună cu suma de 20.000 de lei, obţinută exclusiv din comercializarea stupefiantelor, provenite din Germania. Chiar dacă anchetatorii au refuzat să facă publice numele celor doi învinuiţi, "Adevărul verde în faţă" a aflat că este vorba despre Sorel Moldovan (Neagu) din Mediaş şi respectiv Cătălin-Mihai Şufariu, din Dumbrăveni.
De altfel, sora acestuia din urmă, Andreea (foto 2), care este studentă, a încercat să-şi "protejeze" fratele susţinând că "doar anturajul l-a stricat pe acesta pentru că altfel, Cătălin nu a fost aşa, mai ales că a avut tot ce a vrut, iar părinţii au făcut totul pentru el. Să dea Dumnezeu să scape de acolo, iar acum, în ultima clipă să-i pară rău pentru ce a făcut şi să fie o lecţie pentru el. Indiferent de ce spune lumea, noi îl iubim şi suntem alături de el", a fost mesajul de încurajare al Andreei. Iată mai jos şi "filmul" capturării dealerului medieşean de droguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu