sâmbătă, 31 august 2013

INCREDIBIL - AUTORUL ACCIDENTULUI DE LA ŞAROŞ ESTE CHIAR AFACERISTUL, CARE A SOLICITAT ANCHETATORILOR SĂ DEA INFORMAŢII ERONATE PRESEI!

Lucrurile încep să se mişte într-o direcţie normală, logică, la numai trei zile distanţă după ce "Adevărul verde în faţă" a generat o amplă dezbatere public pe tema accidentului rutier de la Şaroşu pe Târnave în care două fete - în vârstă de 8 şi respectiv 12 ani - şi-au pierdut viaţa. Revolta de dincolo de lumi a Lidiei şi Iuliei, copilele care au pierit spulberate de o limuzină de lux (foto 2), a fost preluată şi propagată de administratorul blogului "Adevărul verde în faţă". O mare parte din cei 15.000 de români care au accesat postările pe această temă, au distribuit dincolo de graniţele ţării ştirea respectivă, producând revoltă şi indignare inclusiv în rândul românilor din diasporă. Incredibil e faptul că oamenii legii au acceptat solicitarea făcută de autorul accidentului de a furniza informaţii false, eronate sau contradictorii despre evenimentul rutier cu pricina.
Aşadar, protagonostul tragediei din 21 august nu a fost nicidecum fiul lui Claudiu Necşulescu (care are doar două fiice) ci însuşi magnatul Claudiu Necşulescu, în vârstă de 50 ani, cu o avere estimată de revista Forbes la circa 70 milioane de euro. În tot acest răstimp s-a încercat acreditarea ideei că de fapt proprietarul Jidveiului este Liviu Necşulescu, un bătrânel de 84 de ani, tatăl afaceristului dobrogean. Deţinător al unui castel în Transilvania (foto 1) şi, evident, al podgoriei Jidvei, Claudiu Necşulescu, originar din Constanţa, este cercetat de doi ani într-un dosar de fraudă, alături de nume grele din judeţul Alba, e vorba de fostul şef al SRI, Ioan Tarnu şi de Dorin Contan, ex-director în cadrul Finanţelor Publice (ambii arestaţi). De vineri, s-a început urmărirea penală pentru Claudiu Necşulescu şi pentru ucidere din culpă însă cu toate acestea el nu are permisul suspendat şi circulă în continuare bine-mersi. Ba chiar şi-a luat limuzina implicată în accident, din curtea poliţiei, la doar câteva ore după producerea tragediei. Poliţia Rutieră Sibiu a confirmat acest lucru, reprezentanţii instituţiei susţinând că nu este nimic firesc, de vreme ce “conducătorul auto nu a încălcat Codul Rutier”, adică s-a dovedit că nu a consumat băuturi alcoolice în acea seară, iar viteza nu a fost încă stabilită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu