duminică, 14 iulie 2013

Maria era fata bătrână a satului şi era foarte mândră de condiţia ei. Ştiindu-se cu o vârstă înaintată, se duse la pietrar şi îi spuse că, atunci când va muri să-i facă o cruce de piatră pe care să scrie: “Sub această pietrişoară/Doarme-a noastră Mărioară/S-a născut fecioară/A trăit fecioară/Şi a murit tot fecioară”. După câteva luni, moare Maria.
Pietrarul nu mai ţinea minte exact ce îşi dorise femeia să scrie pe lespede, însă îşi amintea ce anume vrusese să spună, aşa că a încrustat pe cruce: “E Maria dedesubt/Nu are sigiliul rupt”.

2 comentarii:

  1. DL. V. - IN IUNIE 2003 IN IN CENTRUL MITICILOR , A FOST CEL MAI MARE SCANDAL DIN URBE . A FOST O BATAIE A UNUI MAFIOT DE CLONARE CARDURI BANCARE SI CAMATARI A VRUT SA IA BANI DE LA EL , AMENITINDU-L . ATUNCI PRIETENUL MAFIOTULUI CARE INPRUMUTASE BANI DE LA EL ERA POLITIST CRIMA ORGANIZATA <<< HERGHELEGIU ROBERT CRISTIAN >> A FOST O BATAIE SI TAIAT GRAV OFITERUL . PINA LA URMA S-AU INPACAT CU 10 000 DOLARI , DAR AU FACUT PUTINA PUSCARIE . SA SCHIMBAT MAI MULTE CAPETE IN ORGANE . S-AR PUTEA FII CEVA RUDE . VA ROG SA MA COMPLECTATI , STI-TI MAI MULTE SI PREGATIRE , CA MINE . NE STIE INTERPOLUL DIN OCTOMBRIE 2011 . MULTUMESC .............

    RăspundețiȘtergere
  2. istoria se repeta , nu exista crima perfecta . politistul se numeste acum pirvulescu cristian robert .

    RăspundețiȘtergere