vineri, 12 iulie 2013

MAGAZINUL AUTOHUT - PAROL, CĂ TE LASĂ MUT!

Din toamna trecută m-am procopsit cu un Ford Escort Break, pe care mi l-am dorit enorm ca pe o maşină sobră şi încăpătoare, de familie. Autoturismul mi-a fost recomandat de un amic, care cunoştea faptul că proprietarul lui vroia să-l vândă, pentru a-şi lua o maşină sport, ceva decapotabil. Tranzacţia s-a perfectat în mai puţin de un sfert de oră, pentru că autoturismul era foarte bine întreţinut, lucru deloc de mirare din moment ce proprietarul acestuia era şi mecanic, deţinând chiar un service auto. Singurul amănunt care m-a deranjat oarecum a fost acela că inspecţia tehnică periodică expira în doar o jumătate de an. Îmi făceam deja gânduri de unde anume să procur piesele pe care bănuiam că trebuie să le schimb la "scadenţă", căci într-un oraş mic de provincie, magazinele de piese auto pentru mărcile străine sunt o "rara avis". Soluţia mi-a oferit-o tot ex-proprietarul Ford-ului, care apelase de mai multe ori la serviciile AutoHut, un magazin piese auto online care deţine în stoc peste 200.000 de piese pentru 40 de mărci de autoturisme. Chiar fără nicio înregistrare poţi efectua comenzi rapide pe site-ul respectiv, ce vor fi onorate în mai puţin de 24 de ore, livrarea fiind gratuită pentru comenzi mai mari de 399 lei. După ce am trecut pe la staţia autorizată pentru inspecţia tehnică periodică, (ITP)am aflat că nici nu prea aveam multe de schimbat: doar o semibieletă pe faţă dreapta, setul de rulmenţi pe spate stânga şi toba finală de eşapament. Însă convenisem cu ex-proprietarul maşinii că, dacă tot intra aceasta pe canal să schimbăm şi distribuţia pentru că fuseseră parcurşi deja vreo 50.000 de kilometri. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la AutoHut. Mi s-a explicat calm şi profesionist că trebuie să-mi înscriu maşina în "baza de date" respectiv să aleg marca, modelul şi anul de fabricaţie al maşinii pentru a lua contact cu oferta punctuală a magazinului. Totul a durat câteva minute, cel mai mult luându-mi compararea preţurilor în online. În final, kit-ul de distribuţie, semibieleta, rulmenţii şi toba m-au costat mai puţin decât salariul minim pe economie. Kit-ul de distribuţie era însoţit - ca de altfel şi celelalte piese - de un certificat de garanţie în care trebuia menţionat de către firma care efectua lucrarea, numărul de kilometri afişaţi la momentul schimbării distribuţiei. La ITP n-am mai întâmpinat apoi niciun fel de probleme, am luat "din prima" verificarea valabilă până în iunie 2015. Chiar pot spune că AutoHut te lasă...mut de uimire, graţie modului operativ şi profesionist prin care se implică în diagnosticarea şi tratamentul cailor-putere!

Un comentariu:

  1. Cei care conduc o masina mai veche si chiar mai noua sunt pusi in fata faptului de a cauta o piesa sau o componenta auto pentru masina lor deoarece drumurile si conditiile de condus in Romania sunt foarte proaste si duc la stricarea masinilor inevitabil.
    Online au aparut o multime de situri de vanzari piese auto insa cel mai bun mi s-a parut a fi magazin piese auto online ALTGRADAUTO.
    Ce ofera magazinul clientilor sai? Asa cum ne marturisesc ei insasi in primul rand fondatorii acestui magazin au fost ei la randul lor clienti deci stiu ce vor si cum sa fie tratati clientii,apoi profesionalism, promptitudine, siguranta, garantia produselor si nu in cele din urma un pret corect. Apoi va vor oferii siguranta livrarii rapide, in 24 ore si dreptul tau, prin lege, la retur in 10 zile, toate piesele sunt noi si beneficiaza de garantia producatorului, avem promotii pentru toate marcile auto si pentru majoritatea pieselor.
    Alte avantaje sunt : ofera posibilitatea de a compara preturile in online si de face o comanda rapida fara inregistrare, ofera garantie pentru produsele comercializate, are stoc de peste 5000 de piese pentru orice marca de masina si ofera livrare gratuita pentru comenzi peste 350 lei.
    Mie mi-a placut pe site modul lor de organizare al siteului pe marca de masina,an de fabricatie si dupa model poti sa faci comanda unei piese si asta te ajuta foarte mult in alegerea facuta.

    RăspundețiȘtergere