miercuri, 31 iulie 2013

EXCLUSIVITATE - PATRONUL DE LA "ARMAX-GAZ" MEDIAŞ ŞI-A MĂRITAT FIICELE ÎN ACEEAŞI ZI!

Mircea Vescan (foto 1), patronul SC "Armax-Gaz" SA Mediaş, cel care în urmă cu doi ani şi jumătate achiziţiona, în schimbul a 155.000 de euro, tabloul semnat de Nicolae Grigorescu, "Car cu boi" a organizat, în week-end-ul trecut, o dublă "paranghelie" de la care se pare că nu a lipsit nici bunul prieten al acestuia, ministrul Economiei, Varujan Vosganian.
Petrecerea, de-a dreptul opulentă, ocazionată de căsătoria - în aceeaşi zi - a celor două fiice, Ioana şi respectiv Alina-Roxana, i-a revoltat peste măsură pe vecinii omului de afaceri, domiciliaţi în strada Gravorilor, care imediat "au dat din casă" jurnaliştilor. De menţionat că Ioana Vescan este director în cadrul firmei deţinute de tatăl său, iar mezina Alina-Roxana (foto 2 - facebook) este administrator unic al societăţii de construcţii "Aldona".

Un comentariu:

  1. daca in prealabil si-a cerut scuze de la vecini , inainte pentru deranj nu ai ce sa-i faci , este omeneste normal . Dupa ora 22 00 se lasa muzica mai incet . Armeanul a facut multe nereguli , nu se stie in viitor , are tupeu .

    RăspundețiȘtergere