sâmbătă, 22 iunie 2013

POFTIŢI CU SUBMARINUL LA PEROANE!

Chiar dacă în ultima vreme ploile au ocolit nu doar judeţul Sibiu ci şi întreaga Românie, în gara Copşa Mică pasajul care subtraversează peroanele de cale ferată este complet inundat. Pe lângă apa care ajunge la aproape o jumătate de metru adâncime şi mirosul pestilenţial, o sumedenie de resturi menajere şi pet-uri au făcut, efectiv, impracticabilă respectiva zonă. Obişnuiţi de atâţia ani cu poluarea, edilii din Copşa Mică se pare că nu se pot obişnui cu ideea ca totul trebuie să fie curat şi asanat.
Cu atât mai mult principala poartă de intrare în oraşul care, în plus, mai reprezintă şi un importnat nod feroviar. Dacă tot există bani pentru petreceri câmpeneşti şi amenajări de locuri de picnic şi campare, atunci ar trebui măcar să se "aloce" timp şi efort pentru rezolvarea respectivei...chestiuni arzătoare, care altfel poate genera în epidemii. Sau măcar - pentru că tot suntem în perioada BAC-ului - să se introducă un bac sau un submarin cu care să poată ajunge călătorii la peroane!

Un comentariu:

  1. foarte bine , sa puna instalatie feerica de lumini 1 ( un ) milion euro si bac trasbordabil tot 1 (un ) un milion euro . Oare seful gari sau primaria nu poate aduce o pompa ? daca se intimpla un accident , cine raspunde ?

    RăspundețiȘtergere