miercuri, 5 iunie 2013

"ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" A AVUT DREPTATE: ECHIPA DE BASCHET GAZ METAN NU SE DESFIINŢEAZĂ CI SE DEZINTEGREAZĂ, IAR LA FOTBAL MULŢESCU N-A PLECAT CI DOAR...N-A MAI RĂMAS!

Sursele din cadrul celor doi sponsori ai clubului Gaz Metan Mediaş, Romgaz şi respectiv Transgaz s-au dovedit a fi la curent cu viitorul alb-negrilor şi aşa cum anunţa de curând Adevărul verde în faţă acesta se arată a fi unul sumbru. Echipa de baschet nu se desfiinţează aşa cum anticipam în urmă cu o lună ci se dezintegrează, preşedintele Ioan Horoba făcând deja public faptul că din sezonul viitori va fi construită o altă echipă, una fără vedete şi fără...bani! Nici la fotbal nu va curge lapte şi miere ci dimpotrivă mai mult...fiere. Sătul de promisiuni antrenorul Gheorghe Mulţescu şi-a luat fiul pe fostul portar Cătălin şi au aterizat cu elicopterul SMURD în curtea lui Dinamo. Antrenorul care în cele 15 etape cât a pregătit Gaz Metan, a dus echipa medieşeană pe locul al V-lea într-un clasament sui-generis al returului de campionat a fost nemulţumit încă la puţin timp de la sosire pentru că antrenor cu portarii nu a fost acceptat Cătălin Mulţescu, fiind preferat de către Horoba fostul colaborator al său de la Bistriţa, Nalaţi. Faptul că Gigi Mulţescu nu a mai rămas la Mediaş va avea un efect devastator asupra echipei care tocmai începuse să se închege într-un nou sistem, unul cu vădit profil ofensiv. Singura şansă de a nu fi dereglat definitiv respectivul mecanism ar fi numirea unui antrenor de profilul şi calibrul lui Mulţescu, în speţă Petre Grigoraş. De altfel, Ioan Horoba anunţase încă din iarnă că se gândise la o rocadă Pustai-Grigoraş, care însă nu s-a mai realizat din cauză că acesta semnase cu Oţelul Galaţi. Personal consider că orice alt antrenor ar veni la Mediaş, în afară de Grigoraş, Gaz Metan va avea viaţă extrem de grea în viitorul campionat!

Un comentariu:

  1. a trecut de la ciini negri , la ciini rosi , adica liga nordului , cu liga sudului . punct. tot aceasi ma ... oare de unde vin bani ?

    RăspundețiȘtergere