joi, 2 mai 2013

MULŢESCU: "GAZ METAN MEDIAŞ E ULTIMA ECHIPĂ PE CARE O MAI PREGĂTESC ÎN ROMÂNIA!"

Chiar dacă problema financiară s-a mai ameliorat puţin prin plata salariilor pe luna februarie către jucători şi staff-ul tehnic, la Gaz Metan Mediaş nu e deloc linişte. Iar asta după ce presa sportivă a anunţat că, la finele sezonului, antrenorul echipei de fotbal, Gigi Mulţescu, îşi va prezenta demisia din funcţie. Joi la prânz, în conferinţa de presă care precede întâlnirea de pe teren propriu de vineri seara de la ora 18, dintre alb-negri şi Ceahlăul Piatra Neamţ, cel supranumit SMURD-ul a dezminţit faptul că ar fi făcut astfel de afirmaţii. "Nu am spus că la vară voi pleca de la Gaz Metan ci că echipa din Mediaş este ultima pe care o mai pregătesc în România. Sunt dezamăgit, profund nemulţumit de tarele fotbalului românesc şi am vorbit cu impresarii mei să-mi găsească o echipă din străinătate, pe care să o pregătesc. Nu ştiu când şi dacă se va întâmpla acest lucru. În România sunt probleme aproape la toate echipele, deci şi la Mediaş, însă ceea ce m-a impresionat aici şi m-a făcut să rămân sunt condiţiile excelente de pregătire. Despre partida cu Ceahlăul pot spune că e una foarte dificilă, moldovenii fiind o formaţie care ştie să evolueze foarte bine pe contraatac. În plus trei dintre jucătorii de bază, Markovic, D. Roman şi Eric nu vor putea evolua în această partidă din cauza cartonaşelor primite", a mai spus Mulţescu, care nu are amintiri deloc plăcute legate de echipa nemţeană, de unde a fost demis după o înfrângere pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.

2 comentarii:

  1. cum dracul vine asta , un antrenor {adica o vaca } are si el la rindul lui mai multi impresari {cite tite are vaca } , cine ii plateste pe toata gasca . Dar in organigrama organizatiei sportive ,citi impresari sint ? si femeile de servici ,soferi, masori ,spalatoresele , portarii,administratorii,doctorul,masorul,purtatorul de cuvint ,nu au cite un impresar ,doi zece ,fiecare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. va dau eu bani de la voi pentru club , adica 1/100 din cistig . muncitori 4500 trans +6000 romgaz + 200 directori. 10500 * 6000 lei =63.000.000 lei pe luna ...directori 200 * 15000 = 3.000.000 lei pe luna .. 66.000.000 * 12 luni =796.000.000 lei pe an *1/100 = 7.960.000 lei, bani pentru club . succes !

    RăspundețiȘtergere