miercuri, 22 mai 2013

HAI FRATE LA PRIMĂRIE, CA SĂ FACEM BĂŞCĂLIE!

Cam acesta este "sloganul" a vreo doi colegi de breaslă, care vin la primărie, la conferinţele săptămânale de presă, doar pentru a ironiza orice acţiune, eveniment ori iniţiativă a edililor medieşeni. Aşa au stat lucrurile şi astăzi când aceştia efectiv au izbucnit într-un râs isteric atunci când Andreea Duma, purtătoarea de cuvânt a instituţiei din Piaţa Corneliu Coposu a prezentat detalii despre sărbătorirea - în 29 mai ora 10 la Grădina de Vară Traube - a Zilei Internaţionale a Copilului, manifestare organizată de Direcţia pentru Cultură Sport Turism şi Tineret din cadrul Primăriei Mediaş. Personal n-am găsit nimic hazliu în acest demers cât se poate de serios şi, evident, de apreciat al edililor municipiului de pe Târnava Mare. E posibil însă ca subsemnatul să nu fie înzestrat cu un superdezvoltat simţ al umorului, motiv pentru care îi rog pe cei mai hâtri decât mine să-mi explice poanta (sau poantele!), din înregistrarea video de mai jos!

2 comentarii:

  1. Scuze ca vorbesc asa de urat, dar asta e proasta? Inteleg ca e femeie, inteleg ca e purtatoare de cuvant dar nu inteleg ceva... cand vine televiziunea si inregistreaza LIVE o astfel de conferinta ce va face? Va rade toata tara si va fi exclusa din aceasta meserie.

    RăspundețiȘtergere
  2. un purtator de cuvint este ; un om care poarta(transmite} vorbele si te inbrobodeste cu ele .Cind un bos nu are curajul sa spuna ceva precis , concret cu raspundere , trimete un papagal.Se schimba precum ciorapi.

    RăspundețiȘtergere