joi, 14 februarie 2013

EXCLUSIVITATE - CAZUL MAGISTRATULUI MIRELA ZOLTAN SAU CUM TE POŢI ÎMBOGĂŢI ÎN TREI ANI LA JUDECĂTORIA MEDIAŞ

Acum, că tot am scăpat de judecătoarea Mirela Zoltan, magistratul desemnat (cică de calculator!) să judece speţa dintre administratorul blogului "Adevărul verde în faţă" şi deputatul Gheorghe Roman, e momentul ca toţi cei interesaţi să afle cum se poate îmbogăţi un judecător, în numai trei ani de zile, la Judecătoria Mediaş (foto). Deşi este de ani buni magistrat în municipiul de pe Târnava Mare, având un salariu lunar de circa 8.500 lei, Mirela Zoltan era - potrivit declaraţiei de avere din anul 2008 - săracă lipită, neavând nici casă, nici teren, nici maşină şi nici măcar vreun depozit bancar. La un pas de a fi exclusă din magistratură în anul 2000, pentru Mirela Zoltan perioda 2008-2011 a reprezentat un veritabil "boom" financiar, cu toate că veniturile lunare ale acesteia scăzut cu vreo 500 de lei. Astfel, potrivit declaratiei de avere din anul 2011, judecătoarea (despre care foarte mulţi avocaţi spun că a făcut un...modus vivendi din a încălca procedurile de judecată, justiţia sa semănând foarte mult cu cea de pe vremea lui Nastratin Hogea), "raporta" achiziţionarea unui imobil şi a unui teren de la acelaşi mediator localnic, Mircea Porea, precum şi a unui autoturism Skoda Octavia, cu o vechime de şase ani. Pentru anul 2012, judecătoarea nu şi-a mai depus declaraţia de avere, probabil pentru că avea de completat prea multe rubrici, în privinţa bunurilor şi a imobilelor dobândite între timp!

2 comentarii:

  1. Domne,de ce nu scri si dumneata de angajatorii,uni angajatori,din Medias care îsi bat joc de angajati?.Despre lipsa acuta de locuri de munca,despre cum se duce Mediasul de rapa sau despre saracia lucie in care traiesc majoritatea mediesenilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. pfff acum am vazut articolul, oare mircea porea nu e cumva concubinul judecatoarei ?!?!?! oare chiar nu exista nici o posibilitate ca aceasta judecatoare sa dispara din peisaj? asemenea fiinte nici macar nu au ce cauta in societate, ar trebui izolati in padure!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere