duminică, 27 ianuarie 2013

DACĂ NU ŢI-AI CONVINS ÎNCĂ IUBITA SĂ-ŢI DEVINĂ SOŢIE, ATUNCI APELEAZĂ LA...FLORIA!

"Nicio poetică din lume nu atinge perfecţiunea şi semnificaţia celei mai timide flori", spunea Mircea Eliade. Nimic mai adevărat pentru că "limbajul" florilor pare a fi cel mai bine înţeles de către urmaşele Evei. Practic nu există nicio reprezentantă a sexului frumos care să nu fie impresionată, de cel mai firav ghiocel, de mesajul subliminal transmis de acesta şi care se traduce prin puritate, gingăşie, rezistenţă în faţa vicisitudinilor (vremii)! E de la sine înţeles că dacă un ghiocel poate înmuia până şi inima celei mai înverşunate făpturi, atunci cu siguranţă că un buchet ar da-o gata, definitiv!
Evident că în mod similar au gândit lucrurile şi echipa Floria care în iulie 2010 a lansat florăria online, cu peste 10.000 de clienţi şi circa 15.000 de buchete livrate anual în 40 de oraşe din România, unde are parteneri afiliaţi. După ce şi-a câştigat (chiar în anul lansării sale) titlul de "Florăria anului" la cea de-a cincea ediţie a "Galei Premiilor E-Commerce", Floria.ro a devenit cunoscută (inclusiv dincolo de graniţele ţării) prin intermediul diverselor emisiuni la care au fost invitaţi fondatorii dar şi partenerii acesteia (cum ar fi kickboxerul Andrei Stoica).
Singura dificultate pentru potenţialii clienţi ai florăriei online nu este lansarea unei comenzi pentru un buchet de flori, ce poate fi realizată prin exact patru paşi (a se citi click-uri) ci (aproape) imposibilitatea deciziei în privinţa florilor alese. Pentru că buchetele şi aranjamentele florale sunt realizate atât din "clasicele" garoafe, trandafiri şi crini, dar şi din orhidee, lalele, frezii, irişi, cale, crizanteme, gerbera, etc.
Florile pot fi "accesorizate", în funcţie de evenimente sau onomastice cu jucării din pluş, dulciuri sau coşuri cadou. Mai trebuie spus că există chiar şi o secţiune "Flori pentru bărbaţi", un cadou deloc nepotrivit, ce îi poate bucura în egală măsură şi pe reprezentanţii sexului tare. Cu atât mai mult cu cât e vorba de...zâmbete, sunet de vioară, nostalgie sau bulgări de iubire! Aşa cum am menţionat, dacă lansarea unei comenzi e la îndemâna oricui, tot la fel de facilă este şi efectuarea plăţii. Pe lângă clasicele instrumente (numerar şi transfer bancar), plata poate fi realizată şi online sau prin SMS. Livrarea produselor este gratuită în Bucureşti şi în cele 40 de oraşe partenere, iar timpul mediu de livrare este de două ore. Iată în final, ilustrate printr-un videoclip, "minunile" pe cale le poate face Floria, acolo unde, în plus, mai există şi un...dram de iubire!

Un comentariu: