luni, 8 octombrie 2012

EXCLUSIVITATE - NUNTĂ DE DIRECTOR DE COMPANIE GAZIFERĂ CU 300 DE INVITAȚI LA HILTON-UL SIBIAN

Fostul președinte - până în urmă cu trei luni - al clubului Gaz Metan Mediaș, Corin Emil Cindrea (foto) s-a căsătorit religios la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit unor participanți la evenimentul monden, cununia civilă oficiată cu două săptămâni în urmă ar fi fost urmată de un shooting în decorul mirific de la Muzeul Gazului Metan. Petrecerea și dansul s-au desfășurat însă duminică, la restaurantul hotelului Hilton, unde au participat circa 300 de invitați, între care și miniștri ai cabinetului Ponta (evident, pe lângă VIP-urile mai vechi sau mai noi din cadrul organizațiilor din Sibiu și Mediaș ale PSD). Cinstea a fost și ea una pe măsura unui director general de companie gaziferă, fiecare familie "cotizând" la zestrea însurățeilor cu cel puțin 500 de euro! Începând chiar de luni, Corin Emil Cindrea a plecat în luna de miere, cu destinația Veneția!

4 comentarii:

  1. Se poate dom'ziarist ?
    Se spune gazeifera nu gazifera.
    Putina atentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iată că se poate...să nu fiți la curent cu explicațiile din DEX, acolo unde există doar cuvântul gazifer nu și gazeifer. Deci atenție atunci când atenționați pe alții să fiți pe deplin convins că aveți dreptate!

      Ștergere
  2. Si ce e rau ca omul isi invita pe cine vrea la nunta? parca cei pe care-i slavesti nu s-au expus 8 ani de zile ostentativ cu diferite persoane inclusiv cu rromi gen mondialul.asa ca mai putina gargara.Sper sa ai bunul simt sa dai comentariul.Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu slăvesc pe nimeni, pentru că toți politicienii sunt o apă și-un pământ. Nici Victor Ponta nu e mai prejos, ca naș de botez al clanului de interlopi Gorun, care timp de un deceniu a terorizat Rm. Vâlcea!

      Ștergere