joi, 31 mai 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (34) - AZI: DEPUTATUL A ȚINUT SĂ LE CUMPERE DEMNITATEA ANGAJATELOR SPITALULUI MUNICIPAL CU COSMETICE

Campania electorală a deputatului Gheorghe Roman (apropo, a început vacanța parlamentară, sau doar a renunțat distinsul domn la îndemnizația lunară pentru a se ocupa exclusiv de candidatura la funcția de primar al Mediașului?) continuă în disprețul legii. Deși "Adevărul verde în față" a publicat deja declarațiile a trei localnici care au primit diverse "stimulente", cu prilejul mitingurilor electorale ale acestuia, nimeni nu s-a autosesizat și nici nu a sesizat în scris "anomalia"! Deși aparent ar trebui să debordeze de fericire pentru revărsarea acestui veritabil "corn al abundenței" asupra lor (consilierul județean Dan Voinea - video, are cunoștință că, în satul aparținător Ighișu Nou, pliantele electorale ale deputatului au conținut și câte o bancnotă de 100 lei) mai sunt destui medieșeni care consideră gesturile generoase ale deputatului drept o jignire la adresa lor și a demnității acestora. Din respectiva categorie fac parte mai multe angajate ale Spitalului Municipal Mediaș care ne-au contactat pentru a ne înmâna fotografii realizate în data de 8 martie 2012, precum și pentru a ne dezvălui "întâlnirea" lor cu deputatul.
"De Ziua Femeii, Gheorghe Roman a venit la spital blindat cu trandafiri și casete conținând cosmetice. Ne-a spus că va avea nevoie de noi în campania electorală din iunie, candidatură pe care și-o va anunța într-o zi de sărbătoare. Ne-a mărturisit că prin intermediul nostru ar dori să le acorde bolnavilor internați tot felul de atenții și chiar bani, iar noi la rândul nostru vom fi recompensate săptămânal pentru efortul depus. Pe lângă plasarea respectivelor atenții, tot ce mai aveam de făcut era să le vorbim frumos pacienților despre deputat, pentru ca astfel să fie votat. Unele dintre asistentele medicale mai tinere au acceptat imediat propunerea deputatului și chiar l-au ajutat, o lună mai târziu, pentru 1.000 lei de persoană, la recoltarea sângelui pentru stabilirea glicemiei în cadrul campaniei desfășurate în incinta lăcașelor de cult", a dezvăluit, miercuri pentru "Adevărul verde în față", un grup de asistente medicale, pentru care demnitatea personală e neprețuită!

6 comentarii:

  1. Roman nu mai trebuia sa cumpere voturile angajatilor spitalului municipal directorul sitalului fiind numit de el...e foarte simplu de sesizat mita electorala, oricine o poate face sunand la 112 de ce nu face nimeni nimic? Roman se lauda ca daca vrea cumpara tot Mediasul si incep sa cred ca Transgazul are suficienti bani sa o faca...iar vineri la spectacolul lui Roman veti vedea elctoratul lui Roman, copii, pensionari (cei carora le-a taiat pensile)si tiganii .

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt pdlist, si am vazut declaratia lui voinea. de unde stie el ca director meditur daca primaria plateste sau nu chirie pe terenul de pe milcov. in plus in declaratia dansului a sarit de la o chestie la alta fara sa mai intelegi nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. GASIT MATCA 2.2 HECTARE IGHISUL NOU DIN 2003 SI CONTABILA SPITAL CFR-SIBIU ,MARTA..DECLARATIE AVERE POLITIA ROMANA 2012 ...SCRISOARE PENTRU GIANI ..P..........TRAIASCA NETUL SI MULTUMIRI CELOR CARE MAU AJUTAT....BABELE ZICEAU CA DIN CAUZA LUI DORIANA SA INTORS PROCESUL ..CTAT CUVINT CU CUVINT ..VECIN CU PATRICIANUL ..MASA BARMAN LINGA POLITIE

    RăspundețiȘtergere
  4. Micul samurai, cum e numit de contracandidati, face orice pentru a ajunge la borcanul de miere.De la mita electorala pana la amenintari, nimic nu e prea greu pentru piticut.El vrea sus, ce daca nu are pic de experienta, habar n-are cu ce se mananca administratia locala, el vrea sus de tot si cine suntem noi sa-l oprim????Numai ca uita un singur lucru si anume ,ca nu poate oricat si-ar dori,sa ne cumpere pe toti, ca totusi mai sunt prin Medias si oameni care se gandesc la viitorul orasului nu numai la plasa sau micii cu bere serviti de piticut.Asa ca multumim d-le Roman, dar ramaneti independent si lasati-ne.....de oameni ca d-voastra suntem cai satui....

    RăspundețiȘtergere
  5. Un repetent vrea sa conduca Mediasul? (Roman a fost student la Cluj dar a ramas repetent in facultate , pe langa asta m-ai facea pe omul de ordine la Caritas ,anul urmator s-a transferat in Pitesti, se poate oricine interesa la fac. de mecanica din Cluj , Vezi Cv lui la Camera deputatilor unde lipsesc niste ani gperioada- de la terminarea liceului pana la Fac Pitesti, astia sunt anii care nu se regaseesc in CV lui)Doar atat sa merite Mediasul? un repetent?

    RăspundețiȘtergere
  6. Roman a fost student la Cluj si a ramas repetent ptr ca nu il ducea ...capul! facea si pe omul de ordine la Caritas , perioada de ani de la terminarea liceului 18 ani si pana la 22 de ani cand era deja la Pitesti la facultate este exact aceasta de care vb. Aceasta perioada lipseste in totalitate din Cv lui , nici in Cv depus la camera deputatilor nu a trecut nimic despre perioada studentiei de la Cluj! de ce nu recunoaste Roman ca a fost student la Cluj si a ramas repetent?

    RăspundețiȘtergere