marți, 29 mai 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (32) - AZI STUPEFIANT: DEPUTATUL A TOCMIT UN INDIVID CARE SĂ-L AMENINȚE CU MOARTEA PE ADMINISTRATORUL BLOGULUI "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ"

Singura "voce" critică la adresa deputatului Gheorghe Roman cea a "Adevărului verde în față", vroia să fie redusă la tăcere de către "Micul samurai", prin intermediul a tot felul de indivizi dubioși. Comisarul Horia Covaci de la Poliția Municipală Mediaș, cel care instrumentează dosarul privind infracțiunea de amenințare prin mijloace electronice (anchetă declanșată în urma plângerii depuse de subsemat), m-a informat că unul dintre aceștia a fost deja identificat, pe baza IP-ului calculatorului. Ofițerul în speță a stabilit că individul (care va fi audiat zilele următoare) face parte dintre apropiații familiei Roman, el fiind plătit probabil cu bani grei pentru respectiva "îndeletnicire". Potrivit art. 193 Cod Penal, infracțiunea de amenințare se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an, însă și instigarea este pedepsită. În consecință, dacă un astfel de om va fi votat să ajungă primar al Mediașului, își va începe mandatul cu un dosar penal pentru instigare la violență. Voi reveni cu amănunte despre acest caz extrem de grav, o dată cu audierea individului, spre a fi prezentate opiniei publice identitatea și "chipul" său. P.S. Se pare că apropierea datei alegerilor locale încinge la maxim creierele politicienilor, așa cum reiese și din incidentul electoral de la Șelimbăr prezentat de IPJ Sibiu: Secţia 1 Poliţie Rurală Sibiu a fost sesizată în cursul dimineţii de marţi, 29 mai 2012 de către Mironescu Vasile cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. Mironescu Vasile (în vârstă de 55 de ani, domiciliat în localitatea Şelimbăr) a reclamat faptul că în timp ce se afla pe strada Mihai Viteazu din localitatea Şelimbăr a fost agresat de Mustață Nicolae, care i-a aplicat o lovitură la nivelul feţei şi a pulverizat un spray lacrimogen. Ambele persoane implicate în acest incident candidează la funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Şelimbăr, din partea PNȚCD, respectiv USL. La faţa locului s-a deplasat operativă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Sibiu, fiind identificat reclamantul. În cadrul cercetărilor au fost audiaţi şi martorii indicaţi de Mironescu Vasile. Reclamantul a fost îndrumat de către poliţişti să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea solicitării certificatului medico-legal şi ulterior, să depună o plângere în acest sens la sediul Secţia 1 Poliţie Rurală Sibiu.

3 comentarii:

  1. Se pare că D-nul Roman beneficiază în campania sa electorală de tot sprijinul Transgaz (pe holurile căreia se plimbă nestingherit c), astfel că societatea, prin onor conducerea sa îî facilitează inchirierea Stadionului Gaz Metan pentru organizarea unui aşa zis concert. Acesta este clar organizat în scop electoral!!! Oameni buni treziţi-vă!!! Mergeţi la concert, dar nu votaţi un astfel de candidat!!! Gâdiţi-vă că aceste resurse financiare (de care dispune acest candidat) pe care le risipeşte în această perioadă vor trebui recuperate! Vă intrebaţi cumva de unde???? Din banii Primăriei (adică ai noştri), asta în situaţia în care va reuşi să pună mâna pe ea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Transgaz ii plateste inclusiv inchirierea stadionului, bineteles si toata campania elctorala...

    RăspundețiȘtergere
  3. bunicul copilului..ORDIN DE ZI;NO.1531 DIN 1945 LUNA AUGUST ZIUA 26..COMPANIA 132 POLITIE ..CATRE JANDARM SERGENT B.GH...INTORSI PE PAMINTUL SFINT AL DOBROGEI,CALITI DE GREUTATILE COMPANIEI LA CARE AU LUAT,GINDUL MI SE INDREAPTA PLIN DE DUIOSIE CATRE ACEIA,CARE AU CAZUT CU MINA PE ARMA,PE ALTARUL PATRIEI ,DIND SUPREMUL TRIBUT AL JURFEI DE SINE ,CAROR DIN TOTCUGETUL MEU LE ZIC; ONOARELOR ,ONOARE LOR;. VOUA ,SUPRAVIETUITORILOR JANDARMI AI COMPANIEI 132 POLITIE ,CARE A-TI INFRINT MOARTEA LA FIECARE PAS SI CARE ATI FACUT DOVADA CREDINTEI VOASTRE NESTRAMUTATA IN DUMNEZEU ,IN REGE SI PATRIE ,VA ZIC ;CINSTE VOUA ; I-MI AMINTESC CU MINDRIE ,CU DRAGOSTE SI CU RECUNOSTINTA DE TINE SERGENT B.G.COTG.1941,CARE IN CALITATE DE COMANDANT AL GRUPEI DE LUPTA ,SEF DE PATRULA SI SEF AL PUNCTULUI FIX DE CONTROL ,ATIT IN BARAJUL DE POLITIE CIT SI IN ATAC AI DOVEDIT INTOTDEAUNA SI IN SPECIAL IN APRIGELE LUPTE DE LA ;DUBOVA ,VRICKO ,STRANI SI KALENIVOCE ,CA ESTI UN OSTAS DESAVIRSIT UN EXEMPLU SI UN EXCELENT JANDARM SI UN FOARTE BUN ROMAN ..PENTRU FAPTELE DE ARME SI POLITIENESTI SAVIRSITE ,U.M.,,DOBROGEA ;,IN CADRUL COMPANIEI TE-A CITAT PE DIVIZIE PRIN ORDINELE DE ZI NR,214. SI 414. ..TI-AM INMINAT ,DIN PARTEA DIVIZIEI DREPT RECUNOSTINTA A DEVOTAMENTULUI SI ABNEGATIEI DECARE AI DAT DOVADA ;;MEDALIA ;;BARBATIE SI CREDINTA ;; CLASA 1-A CU SPADE ,PE CARE AI BINEMERITAT-O . ...AZI LA SFIRSITUL CELEI MAI APRIGE INCLESTARI DINTRE POPOARE,PRIN MINE ,COMPANIA 132 POLITIE ,I-TI ADUCE SINCERE MULTUMIRI SI CALDUROASE FELICITARI,PENTRU MUNCA ,SUFLETUL SI EROISMUL DE CARE AI DAT DOVADA SI DE CARE AI DATORIA SA FII MINDRU ..--COMANDANT COMPANIA 132 POLITIE DIVIZIA 9 INFANTERIE CONSTANTA ..CAPITAN CARJEU I. PETRE MIRCEA....SUB-CENTRU 3 CTB.INTRARE NR.14705..1945 LUNA 9 ZIUA 15... NUMELE CARACTERIZEAZA OMUL ...SCRISOARE PENTRU CET. G. - MEDIAS..

    RăspundețiȘtergere