sâmbătă, 19 mai 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (23) - AZI: CÂȚI DINTRE ACTUALII COLABORATORI DIN CAMPANIE FAC PARTE DIN "GAȘCA NEBUNĂ"?

Cu exact trei săptămâni înaintea alegerilor locale, patru dintre cei șase candidați la fotoliul de primar al municipiului de pe Târnava Mare susțin că, potrivit propriilor sondaje, vor obține victoria în data de 10 iunie. Teodor Neamțu are potrivit săptămânalului "Monitorul de Mediaș" cea mai mare "cotă" de a obține primul mandat întreg de edil-șef cu 43%. Și deputatul Gheorghe Roman se laudă că-și va "adjudeca" fotoliul de primar al Mediașului cu 38%. USL nu a dat încă publicității primul sondaj de opinie făcut înaintea începerii campaniei electorale, însă reprezentanții acesteia spun că Eugen Moraru, candidatul uniunii, se situează pe primul loc în opțiunile electoratului cu 32%. Nici Tudor Jeleriu de la Partidul Verde nu se lasă și declară că având în vedere experiența sa de trei decenii în domeniul edilitar va câștiga - fără probleme - cea mai râvnită demnitate a urbei, cu 30%. Pentru un observator imparțial al "fenomenului" e clar că Teodor Neamțu și Eugen Moraru se vor "duela" până în ultima clipă pentru a câștiga...mâna "coanei primării". Asta dacă avem în vedere că prezența celor doi în mijlocul electoratului atrage ca un magnet sute de susținători.
Asta spre deosebire de "Micul samurai", care așa cum se observă din fotografiile postate pe propriul blog abia dacă adună o mână de oameni. Interesant e că uneori colaboratorii acestuia depășesc cu mult numărul simpatizanților prezenți la mitingurile electorale. Îmbrăcați în albastru și cu baloane în mâini (e posibil ca azi-mâine să apară și cu gogoși), unii dintre ei par a făcea parte din "gașca nebună" de care vorbea nu demult Dan Voinea.
Orice ar face însă deputatul, lumea îl ocolește, contracandidații îl evită (pentru ideile și practicile sale neortodoxe), iar cei mai mulți rămân indiferenți la oferta sa electorală (programul său postat pe blog a adunat într-o săptămână mai puțini vizitatori decât a avut "Adevărul verde în față" într-o singură zi, la ultimele două postări (însoțite de materiale video) despre Gheorghe Roman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu