duminică, 27 mai 2012

MEDIEȘEANCA BIANCA COLDEA, CÂȘTIGĂTOARE PENTRU A TREIA OARĂ CONSECUTIV A MARATONULUI INTERNAȚIONAL TRANSILVANIA

Spre deosebire de ultimele două ediții (una cu temperaturi caniculare, iar cealaltă cu vânt puternic) cea de-a zecea "filă" a Maratonului Internațíonal Transilvania, desfășurată duminică pe distanța Sighișoara - Mediaș a fost marcată de o ploaie mocănească. Cu toate acestea, medieșeanca Bianca Coldea nu a avut nicio problemă în a se încununa pentru a treia oară consecutiv, cu laurii de câștigătoare a competiției derulate pe parcursul a 42,195 km.
La masculin titlul a revenit clujeanului Andrei Crainic, urmat de Samuel Argint din Brașov și Claudiu Cristian Gorgan, tot din Cluj-Napoca. La feminin podiumul a fost completat de Ramona Cruceru din București și de o altă nelipsită a maratonului, medieșeanca Gabriela Călburean.
De menționat și prezența turdeanului Cornel Mișca, care a parcurs distanța de 10.000 m, cu toate că are o proteză la piciorul stâng.
Johann Menning, organizatorul maratonului ajuns la o ediție jubiliară a fost recompensat de primarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamțu, cu o plachetă și o diplomă de excelență. Premiile, în valoare totală de 20.000 de lei a inclus, printre altele și câte un televizor led Samsung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu