luni, 7 mai 2012

EXCLUSIVITATE - MAFIA PERMISELOR DE CONDUCERE FACE RAVAGII LA MEDIAȘ!

Pornind de la sesizarea unui grup de medieșeni, profund dezamăgit de "culisele" obținerii permisului de conducere, "Adevărul verde în față" prezintă în exclusivitate cititorilor săi amănunte incredibile despre această "afacere" cu iz penal. Iată, în cele ce urmează, adevăratele motive pentru care costurile cursurilor unor școli de șoferi s-au redus, în contextul creșterii cheltuielilor și a prețului la carburanți, despre "necesitatea"...picării examenelor de către un număr cât mai mare de candidați și nu în ultimul rând despre calculatorul "sugubăț" care repartizează candidații respinși la aceiași polițiști-examinatori, Șova și Soare.
"Deci, să vă explicăm pe scurt. Școala de șoferi are acum prețul de 700 lei, ba chiar 650 de lei în luna mai. Acum un an a fost 750 de lei. Surprinzător că s-a ieftinit, nu?. Cost benzină/motorină peste 6 lei. Acum un an, doar 5 lei. Cum se poate ieftini? Simplu. Ca patron, te înțelegi cu doi examinatori ce vin din Sibiu, celebrul duo S.S., care îți pică elevii de patru ori. Acum să calculăm: o ședintă = 60 lei. La școală ți se sugerează să iei cel putin patru ședinte = 240 lei. Dacă duo S.S. te pică de patru ori rezultă 4 x 240 = 960 lei. Pentru aceste ședințe nu se dau chitanțe. Din banii ăștia se dau celor doi S.S. jumate, adică 100 de euro. Câștigă și școala și examinatori. Dacă examinatorii au 10 elevi picați la un examen = 1000 euro /săptămânaă x 4 săptămâni = 4000 de euro/lună. Este ceva nu? Lucrul ăsta se poate verifica la fiecare școală de șoferi: câți elevi au care dau de 3-4-5 ori examenul și câți elevi pică săptămânal duo S.S. care îi procentul de trecere la ei și cât este la ceilalti trei examinatori. Și încă ceva! Se zice că, calculatorul hotărăște cu cine vei da examen auto. Păi e imposibil ca acel calculator să te trimită de patru ori la același examinator!!! Și să dai re-examinare la Mediaș se ajunge după două luni de așteptare. În concluzie, poți să dai doar de șase ori examen auto la Mediaș, după care îți expiră dosarul. Vă mulțumim că am avut ocazia să povestim cuiva despre supărarea medeșenilor", este textul integral al respectivei sesizări. Am contactat mai mulți directori de școli de șoferi din Mediaș și toți au refuzat ca numele lor să apară în vreo publicație sau blog. Au preferat să nu comenteze în niciun fel acuzațiile ce li se aduc, însă au recunoscut că procentul de promovabilitate "din prima", nu depășește25 la sută, la fiecare serie de candidați. În final, îi invit pe toți medieșenii care s-au confruntat cu astfel de situații dubioase legate de obținerea permisului de conducere să posteze comentarii la articolul de față sau să trimită e-mail la adresa: adevarulverdeinfata@gmail.com (pentru cei care vor să-și decline identitatea, dar care nu va fi făcută publică decât cu acordul acestora).

43 de comentarii:

  1. pute-ti sa publica-ti vo-i face ca ce-l care se ineaca ,sa se apuce de gitul salvatorului...a-m fost declarat persoana nongrata si mia pus viata in pericol si cautat de toti puricii..au avut toate mijloacele..parasutistu ..b.m..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. auzi...pe la scoala ai fost? cum naiba vrei sa obtii permis de conducere?esti semianalfabet

      Ștergere
    2. Ce te doare pe tine daca sunt analfabet

      Ștergere
  2. Roman... manipulare in masa... atat stie...nimic mai mult... fereasca D-zeu sa iasa Roman... atunci mediasul va avea un nou nume: "ROMAN" ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu asa se procedeaza.Pur si simplu se da spaga la traseu 300 euro lui S.S. binenteles prin instructor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei de la EURO VOLAN stie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate stiu,anonim,daca gandesti precum scrii e ok.

      Ștergere
  5. Vrajeala electorala! Eu am luat traseul fara nici o problema fara pile,smecherii,relatii sau spaga! Pe ce stii tu nu te poate fura nimeni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CORECT RASPUNS. MA GANDESC CA VINE DE LA UN OM INTELIGENT NU...............

      Ștergere
    2. Astia care se lauda ca au luat permisul fara spaga ,smecherii, relatii lasati-o balta ca toti stim ca cine nu cotizeaza nu primeste permisul oricat de bun ar fii la sofat

      Ștergere
  6. Gratie celui care a avut curajul sa faca acest articol, si eu sunt o victima a acestei scoli din contractul incheiat la 650,ron,am ajuns la 1100 ron, fara actele pe care mi le au cerut.In cei 650 ron din contract,am facut doar 10 ore,dupa care mi s-au cerut alti bani pentru alte ore de conducere spunandu-mi ca nu sunt suficient de pregatit.Pe linga acesti bani,la examen mi sa cerut taxa de examen.Ce au facut cu mine a fost batjocura si invatatura de minte pentru altii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am aceiasi poveste examen de 3 ori, examinator Sova, fara chitanta la orele luate suplimentar. Daca pic si a 4 oara cu Sova nu semnez procesul verbal si ma adresez superiorului si protectiei consumatorului Sibiu. Platit scoala soferipana in prezent 2000 ron. Poate vor face dreptate. (M.V)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PFFFF...AM FACUT 20 DE ORE SUPLIMENTARE TOT FARA CHITANTA,DAR ORICUM NU MA INCALZEA LA NIMIK ACEA CHITANTA,SI NICI NU M A OBLIGAT NIMENI SA FAC ORE SUPLIMENTARE,AM DAT DE 2 ORI TRASEUL,ULTIMUL CU SOVA,SI M APICAT PE NEDREPT,TRECAND GRESELI IN FISA CARE NU LE AM FACUT,IN FINE..PROBLEMA ESTE CA MA FACUT SA INTELEG CA FARA O MICA ATENTIE NU TRECI TRASEUL,AM TRAS PE DREAPTA ,A SEMNAT MARTORUL,DUPA CARE I A ZIS SA COBOARE,MI A PUS O INTREBARE DE 10 ORI,IAR EL INTRE TIMP PUNCTA SI PUNCTA LA NESFARSIT....NU AM AVUT SI NICI NU O SA AM INTENTIA SA DAU SPAGA,PT CA NU VREAU,DAR SA FITI FERMI CONVINSI CA FARA SPAGA NU FACI NIMIK.

      Ștergere
  8. este atata dreptate in ceea ce se scrie in articol si eu am picat de 3 ori traseul si stiu ca in procent de 60-70 la suta dintre candidati ajung sa dea mita pentru ca se satura sa mai dea atatia banii pe ore de conducere.poate o sa se faca dreptate ca asa nu se mai poate

    RăspundețiȘtergere
  9. DACA SUNTETI ATAT DE TARI FRATILOR DE CE NU VA AFISATI NUMELE? FITI TARI SI SPUNETI CUM VA NUMITI SA STIM SI NOI DACA ESTE ADEVARAT SA NU AJUNGEM CA VOI. AM FACUT SCOALA ACOLO DAR NICI POVESTE DIN CE SPUNETI VOI. NU AM FACUT ORE SUPLIMENTARE AM DAT CU SOARE SI AM LUAT DIN PRIMA. A FOST TOTUL OK CU SOARE. ACUM NU STIU CAT DE RAU INTENTIONATI SUNTETI VOI SI DACA NU AVETI CURAJUL SA VA AFISATI CU NUME E OK INSEAMNA CA SUNTETI LA UN NIVEL FOARTE SCAZUT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo!!! Ai dreptate...daca esti pregatit si nu faci greseli in acele minute de examinare rezultatul este pozitiv adica vei avea permis auto,si eu am picat prima data si recunosc am facut greseli.... a doua ora am dat cu Soare am redus emotile,am fost atent si am fost admis.

      Ștergere
    2. Si eu am dat la fel, cu Soare. Luat din prima, fara pile, fara bani, fara absolut nimic. Mi s-a parut un om de nota 10 cu toate ca toata lumea fugea de el si il critica. Cand nu inveti si nu esti stapan pe tine toti profesorii ti se par ai dracu si rau intentionati ;)

      Ștergere
  10. am patit la fel la cei de la levy car. vorbiti cu ei va rezolva pe toti nu mai cautati in alta parte am cautat eu si nu s-a putut nicaieri doar la levy car si euro volan.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu Adriane Harb...cu cine ce ai putut tu vb, eventual cred ca confunzi scolile de soferi cu ceva sofaj de Xpert :) Insa cum spuneau si altii mai sus: daca stii sa conduci si esti stapan pe tine poate sa-ti fie si cel mai mare dusman examinator ptr ca nu are nimeni ce sa-ti faca...insa cand faci scoala de soferi..interesat doar de gandul cui sa dai mita ca sa te ''rezolvi'' mai bine stai acasa...zau asa nu e de tine. Spre surprinderea ta chiar vb in cunostinta de cauza, am ales sa invat la Levy Car ptr seriozitatea cu care mi-au fost recomandati. Tariful perceput e putin mai mare decat scolile cu promotia de 650 de lei insa a meritat. Nici nu am auzit de taxa ptr examinator, nici nu mi s-au solicitat bani in plus ptr motivul ca nu as fi pregatita. Am luat din prima ptr ca am putut, am fost capabila nu ptr ca s-ar fi intervenit la cineva.. Deci fratilor..invatati si sunteti siguri pe voi ..luati permisul..daca nu ..mai incercati..Iar ptr cei care chiar nu sunt in stare sa treaca de un examen de acest gen nu va mai ascundeti neputinta sub acuzatii stupide!! Asumati-va esecul fara a mai arunca acuzatii negandite in stanga si in dreapta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabilca esti vreo cunoastinta a vreunuia dintre ei. Iti spun sigur ca nu e asa. D-ul Kiss isi face orele la cafea si la automecanica ca sa hraneasca cainii pe care ii ingrijeste si pe urma iti spune......s-a terminat sedinta. si nu numai el face asa si restul sunt la fel. Nu cred ca conteaza pretul de 650 sau 950 si nu confund scolile cu sofaj de Xpert asta este Levy car. Nu ai auzit de taxa pentru examen? nu examinator......te inseli pentru ca la ei exista. Exista multe multe ......la ei. Asa ca .....o zi buna sa ai.

      Ștergere
  12. Da. Mare seriozitate la LEVY Car asa seriozitate incat pentru a obtine categoria C.CE. dupa ce am platit 950ron suma aferenta contractului de scolarizare care cuprindea toata legislatia si orele de conducere aferente obtinerii categoriei m-am trezit ca pentru a-mi face orele de conducere trebuie sa platesc 100 ron sau motorina pentru o sedinta. noroc ca am facut doar 5 sedinte ca altfel pentru cele 55 ore obligatorii de conducere care ar fi trebuit sa le fi facut trebuia sa fac un credit, nu a fost insa nevoie deoarece"baietii destepti de la levy car" au mazilit restul de 45ore, mai exact le-au. trecut pe foi din burta, ca altfel!!! Si sa nu ma contrazica nimeni deoarece toti care au facut C. siCE. La scoala asta pot sa confirme cele spuse de mine.Asa ca mare seriozitate?!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru cei de la Levy Car, in cazul in care ati aflat despre ce se discuta pe aici, vreau sa va spun un singur lucru: niciodata nu o sa puteti multumi pe toata lumea, frustrarea e mare...dar voi mergeti mai departe, sunteti cei mai tari din Medias si nu dati atentie unor astfel de comentarii rautacioase si puerile..''Prietenii stiu de ce'':)

    RăspundețiȘtergere
  14. Am facut scoala la Levy Car si sunt extrem de multumita,pentru ca sunt oamenii minunati,care sunt alturi de tine de cind te inscriu si pina termini....
    Muti prieteni de ai mei au mers la alte scoli,le au luat Banii si au uitat de ei....
    Ne starngeam la chefuri si povesteam de scolile de soferi,iar cind auzeau, cum se comporta cei de la Levy Car cu mine , nu le veneau sa creada, in comparatie prin ce treceau ei...
    Au dat banii si nu au mai avut ce face, ptr ca li se spunea, nu va putem da baii inapoi, trebuie sa terminati scoala aici...
    Erau conditionati, si au terminat scoala cu greu... foarte greu...orele de conducere le faceau pe traseul unde aveau treaba personala instructorii lor...


    Felicitari pentru domnul Csifo Levente si echipa minunata cu care lucreaza!
    Pentru cei care fac comentarii aiurea si sunt rai,utati va la gunoiul din ograda voastra si pe urma comentati de altii!
    SUCCES LEVY CAR!!!!
    CU MULT RESPECT ADINA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu fac scoala la levy car sunt multumit de ei azi am dat traseul cu soare si surpriza am picat akum ceva timp am dat cu so va si iara am picat nmu o sa mai stau sa dau in medias o sa ma duc in alta parte pt ca aici nu e de stat la traseu la sala am promovat de 2 ori cu 26 altii bani de sibiu de ore suplimentare de umblatura si inca 2 luni de asteptare nu stiu ce sa sic despre cei doi S.S se pare ca este ceva sambure de adevar si aici.......stima

    RăspundețiȘtergere
  16. este o mafie aici in medias dupa ce ca se i- a sala greu mai astepti si 5 saptamani pt traseu pe care oricum i-l pici...duceti va la prefectura in sibiu radiativa dosarul ,va face-ti viza de flotant in alt judet si traseul i l ve ti lua din prima...mafiotii sunt instructorii care vor sa te jupoaie de bani cu orele suplimentare pt ca acuma vara duc lipsa de clienti si politistii sova si soare care pica pe rupte asa incat sa te faca sa cotizezi ce trebuie...

    RăspundețiȘtergere
  17. si pe la bucuresti e la fel,aceeasi bataie de joc!

    RăspundețiȘtergere
  18. bai fratilor eu am facut scoala la expert.si sa sti ca am luat din prima si teoretic si practic fara sa dau nici 1 eur si sa nu credeti ca sunt unul de alor ca ma doare undeva de iei sunt multumit ca al am toata viata am avut ambitie am anvatat pe derost legizlatiaam fost bazat la condus si lam luat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai o problema cu limba romana,fa ceva cu ea :))

      Ștergere
  19. Acu un an, ma mananca si pe mine undeva sa fac si eu scoala de soferi ptr.cat.C;CE.Blindat cu salarul meu pe doua luni(cam 2000 ron)ma prezint la o firma cu pretentii sa fac scolarie.Baiat destept(zic io)trec de:vizita medicala,psihologic,cursuri teoretice,iesire din scoala,examinare teoretica si ajung la examinarea ptr oras...aici..."haoleu"...incep belelele mele...dupa CINCI ore cu dom'instructor(in fisa scria 52 ore)ajung pe mana tov.-ilor (in ordine)sova,olariu,chirila.Primul ma picat ca nu am dat prioritate la un autobuz cand a iest din statie(aia de pe m vitezu,eram nehotarat,in carte scrie ca tre sa dai prioritate numa'daca statia are alveola)a doua oara la plecarea de pe loc nu bag de seama ca am gama trasa ,intru-n a5a si-mi moare motorul de vreo trei ori,zambesc tamp,verific bordul,trag gama inapoi si o iau din loc un pic mai nervos,urc pana la sensul giratoriu cu calea poplacii si....iau curba mai strans(zice el) si pic iar....fff....mai incerc o data....A treia oara ,cu ochii cat cepele si un morcov in .... dau iar orasul...pe calea dumbravii, aproape de scoala, un autobuz opreste iar in statie,io.baiat patit,ma opresc dupa el,semnalizez de depasire,ma gandesc ca poate o sa-mi iasa careva de dupa autobuz,opresc semnalizarea si astept cuminte sa plece autobuzul...mieros dom' examinator ma intreaba...de ce ai semnalizat?....trag aer in piept si-i zic:am vrut sa depasesc autobuzul.....si(zice el)de ce nu l-ai depasit?...mai trag o data aer si zic:am crezut ca o sa-mi iasa careva din fata autobuzului,(pe banda de contrasens eru parcate masini) ,nu prea am loc de depasire si prefer sa astept sa plece autobuzul(intre timp acesta incepuse sa semnalizeze de iesire) dupa care o sa plec si eu.Cu-n zambet larg pe fata i-mi zice:da'trecerea de pietoni(era ceva mai in fata) ai vazut-o?...bine-nteles zic io...si.. .zice "dumnealui"stii ca pe trecerea de pietoni depasirea este interzisa? STIU zic eu...atunci daca stii,trage pe dreapta ,esti picat la examen...CEEEEE!!??sar io in sus,pai ba sefu io nici macar nu mi-am parasit banda,am stat in spatele autobuzului ,nu se poate asa ceva....mai zambeste o data, siropos,apoi ia o pozitie oficiala si-mi zice:daca nu-ti convine poti sa faci reclamatie,,,,(din ce-mi spuse altii inainte,reclamatiile depuse tot pe mana lor ajung,asa ca...)tac din gura si-mi zic in sinea mea ca ...asta e...Ajung la stadion,cobor,si instructorul ma intreaba...ce-ai facut?...ce-am invatat zic eu....impaciuitor,i-mi zice ,lasa ca nu-i bai ,mai platesti cateva ore si data viitoare iei sigur carnetu'. Ciulesc urechile si-l intreb...cat nene cat...pai la mine mai putin la scoala mai mult...si la tine cam cat?...pai..100 ron ora..CAAAT?"haoleu"bre ,manca-ti-as gainile lu'matale da'scump mai esti....pai (zice el)motorina-i scumpa,nu prea este loc si bla,bla.Am stiut ca" bate saua sa priceapa iapa",nervos am rupt dosarul,am tras cateva injuraturi zdravene s-am plecat acasa.Acu-mi pare rau,am pierdut doua salarii,insa ma consolez cu gandul ca am ceva exprienta,la vara o sa-ncerc iar,insa,la scoala(alta decat cea la care am fost) o sa negociez orele de condus inainte sa le dau banii,si, baiat cuminte o sa-l intreb pe dom'instructor (sa nu m-auda nimeni)..cat sefu cat...ca nu vreau sa mai am probleme ca...traim in romania.....si mai visez ca la vara,herr ponta o sa schimbe iar legislatia auto ...toate masinile de examinare sa fie dotate cu camere de luat vederi.....fff incep sa visez ....frumos....

    RăspundețiȘtergere
  20. DOMNILOR MEDIESENI ,AM SI PRIETENI CORECTI PRINTE VOI ,MULTI FOARTE CORECTI ,DAR LE ESTE FRICA ,LA UNI CARE LEAM SPUS ,LI SA FACUT SI ALTE NECAZURI. IN ZIUA,NOAPTEA DE; 26-27 NOIEMBRIE 2011 ,IN STADA RUBINULUI ,MI-AU SPART CAUCIUCURILE LA AUTO VW POLO -6N-1997 CULOARE VISINIU -NUMAR B-52-BFM .VENISEM LA FETITA MEA SA-I ADUC APA DE LA IZVOR SI CARTOFI DE IARNA .AM CERUT VOIE LA 4-5 PROPRIATARI DE GARAJE DE VESAVIS ,DACA INCURC ,DERANJEZ,DACA ESTE OCUPAT.POT SA STAU PINA MIINE,ACOLO.STIIAU CINE SINT.FETITA ERA IMOBILIZATA IN PAT IN URMA UNEI TILHARI LA 30 METRI,DE CASA. AM CHEMAT POLITIA SI AU VANIT ,AU LUAT AMPRETELE MELE SI AM DOSAR SI AZI 8-M-2013 , DUPA 4 [PATRU] LUNI MA INTREABA ANCHETATORUL DACA NU STIU CEVA -EU II SPUN DACA A CAUTAT IN CAMERELE DE VEDERI LA KAGAZINUL PENY ,IN PARCARE ,IAR EL ZICE ; NU STIAM CA EXISTA CAMERE DE VEDERI IN PARCARE .EL CARE SA NASCUT ACOLO SI A COPILARIT IN PARC RUBIUNULUI..NU STIAM BINE TOT ,DAR BUNICA ,TILHARULUI DIN IGHISUL NOI,STIEA MAI BINE CA MINE ,IN DOUA SAPTAMINI SPUSESE ,CA DEGEABA IMBLA TASE LA BUCURESTI ,CA EI AU OAMENI SI CA TOTUL SE ARANJEAZA.DAR FATA NEA AVERTIZAT SA TACEM ,CA CINESTIE CE SE POTE INTIMPLA.LUCRU CONFIRMAT.DAR MASA LUCRA LA BARUL DE LINGA POLITIE , ACUM GRAVIDA.SA FACUT 3000 PAGINI LA PARCHET ,S-AU BAGAT IN ACTE TOTI SFINTI CA NU STIU CE SA MAI FACA. FETITELE 5-6 DE 11 -12 ANI STIIAU MAI MULT DECIT TOATA POLITIA ,SI MI-AU SPUS ; NENEA AI GRIJA CA ARE OAMENI MARI LA POLITIE. EU CARE NU LE VAZUSEM IN VIATA ME-A. DAR NU SA FACUT RECOSTITUIREA NICI PINA ASTAZI .MULTUMESC ,SCUZE PENTRU DERANJ ..SEMNEZ MARIN BALDIVIN STR. SUBCETATE NR.49 SECTOR 1 BUCURESTI..TEL.021.667.59.46..PARASUTISTU-FOST. PE DUMNEZEUL MEU NU AL LOR . AM FRATELE EROU MARTIR AL REVOLUTIEI ROMANE CORNEL BALDIVIN ,INPUSCAT MISELESTE DIN SPATE IN 21 DECEMBRIE 1989 ORA 17.30 SALA DALESS -BUCURESTI. MAISTRU MATRITER LA ELECTRO -APARATAJ BUCURESTI ,INPUSCAT IN FATA LA 1500 COLEGI DE SERVICI..ATITA CIT OAMENI LEGI SINT VECINI,COLEGI DE SCOALA,SAT ,CU INTERLOPII ,SE FACE O CLOACA . SA ALES PRAFUL DE TARA ,ECONOMIE,SERVICI,,PLEACA OAMENI IN BEJENIE ..TE UITI LA SATE,ORASE,AU RAMAS CU 250-300 LEI PENSIE BATRINI AMARITI, SI SE UITA LUNG ,IN VAN,GINDITORI,MELANCOLICI,FARA SPERANTA SI ASTEAPTA MOARTEA CINDVA..NU MAI AVEM AVOCATUL POPORULUI ,PROCURORUL GENERAL ,IAR PARTIDELE ,O GLOATA DE INTERESE ,PE CLANURI..ADIO..CE-I CARE PUTETI MUNCITI IN COMUNITATE SI DACA O SA VENITI CUMVA ,TRANSFERATI PENSIA IN TARA BUNICILOR..SUCCES.MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am picat de 4 orii traseul sala o trec fara problema cu 25 26 da traseu nu frate am dat cu costea dan / soare/ sova/ chirila.. niste infectiii si niste gunoaie joss cu eii coruptiii sunt toti da estia te pica pe nedrept mai ales sova infectat il vad cu ochii mei cum ii facea la examinator semn k sunt in masina respectiva la examen si asta o facut semn k sunt si mo picat fara nici o discutie k am fii trecut pe rosu motiv sa ma pice infectiii estiaaa

      Ștergere
  21. off examinatorii infecti niste gunoaie si niste hoiturii am dat de 4 orii si nu am luat costea dan soare sova chirila niste gunoaie am vazut cu ochii mei cum ii facea sova niste semne sa ma pice la traseuu infectiilor motivul picariii cica am trecut pe rosu asta da motivv infectiii joss cu eii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Costea Dan e magar rau....vb cu tine de parca ai fi ultimul rahat.. Mi-a trecut doua liniute la necorelarea treptelor de viteza doar pt a ma pica,astfel acumuland 22puncte de penalizare.Degeaba ai martor in masina pt ca-l da jos si se apuca doar dupa aceea de tras liniute pe foaie....nu e corect din moment ce se numeste martor,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa a facut azi cu mine..mi-a cautat nod in papura sa ma pice...nu am avut probleme cu acordarea prioritatii, indicatoare si semafor si ma pica pt folosirea incorecta a treptelor de viteza..

      Ștergere
  23. Chiar nu inteleg de ce nu se pun camere in masini la examen.Ar fi mult mai corect.Din pacate suntem atat de obisnuiti cu nesimtirea autoritatilor platite din banii nostrii incat incepem sa credem ca asa e normal.......Pacat de tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am ajuns sa nu Mai am incredere in mimic.Ieri am dat orasul si un domn politist mi-a calcat frana cand eram pe loc.nici acum nu imi explic de ce.va urez succes tuturor .

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua
    Cei de la LevyCar se poarta foarte frumos cu clientii.Am dat traseul cu Olariu.Este ok.Calm si corect.Contrar zvonurilor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt ferm convins ca examinatorii nu iau bani ptr a promova examenele!Vorbiti aiurea.Intr-adevar vorbesc urat cu candidatii ,sunt aroganti si impertinenti(unii).Cineva trebuie sa le aminteasca ca sunt platiti din banii nostrii.Ar trebui schimbati,sa nu fie doar aceeasi la examene.Nu e corect!De ce nu se monteaza camere video in masinile de examen?

    RăspundețiȘtergere
  27. Mai nou Levy Car se numeste INSOLVENTA CAR. E mare sponsor la baluri si face scoala jumătate, nu la jumatate de pret, pentru ca nu mai au bani să alimenteze. Nu stiu cum mai au curajul după ce mint cu nerusinare in dezmintirile date ca nu sunt in insolventa, cînd deja Tribunalul Sibiu a pronunțat sentinta, lucru verificabil pe site

    RăspundețiȘtergere