luni, 16 aprilie 2012

PROPUNERE PENTRU REDRESAREA ECHIPEI GAZ METAN MEDIAȘ : CINDREA - AUTOSUSPENDARE, HOROBA - ÎNAPOI LA BISTRIȚA, PUSTAI - LA CATEDRĂ!

După un sezon în care a uimit lumea fotbalistică din România și Europa, Gaz Metan Mediaș se umple de penibil cu fiecare partidă pe care o dispută în Liga I. Luni seara, elevii matematicianului Cristi Pustai au încasat cea mai severă "corecție" din actualul sezon, într-o partidă desfășurată în deplasare, scor 0-3 (în disputa cu "șepcile roșii"). Medieșenii au avut o prestație de-a dreptul ridicolă și singura soluție pentru redresarea echipei-fanion de pe Târnava Mare este "dispariția" tripletei de aur, Cindrea - Horoba - Pustai, vinovată in-corpore pentru actuala situație din clasament a "alb-negrilor". Nu e nevoie să fi absolvit o "academie" într-ale fotbalului pentru a realiza că doar un...triplu șoc ar mai putea salva echipa de la retrogradare. Așadar, "Adevărul verde în față" propune ca președintele "de paie" al clubului, Corin-Emil Cindrea să se autosuspende din funcție, urmând astfel exemplul fostului director-general al SNGN "Romgaz" SA Mediaș, Marcel Adrian Piteiu, cu atât mai mult cu cât și acesta este anchetat în dosarul penal "declanșat" de controversatul om de afaceri Ioan Nicolaie. De asemenea directorul-general al clubului, Ioan Horoba trebuie să se reîntoarcă la echipa unde alături de "Lord" a cunoscut consacrarea, ambii devenind celebri ca blatiști ai eșalonului de elită al fotbalistului românesc. În fine, profesorul de matematică ar fi potrivit să se retragă la catedră pentru că vremurile sale de glorie au apus o dată cu "dispariția" prematură a jucătorului inventat de acesta, Eric de Oliveira Pereira. Și pentru că trebuie pus ceva (cineva) în loc atunci să fie...doar medieșeni, gen Eugen Pârvulescu - Iosif Biro - Claudiu Boaru.

3 comentarii:

  1. toti astia 3 pirvulescu boaru si biro ..ar trebui pusi tot de directorii din gaz ca pana la urma e echipa lor iar din cate stiu eugen pirvulescu nu e chiar in cele mai bune relatii cu cei din gaz. cat despre meci aceleasi scuze ca de fiecare data am jucat pe mai multe fronturi ..lotul subtire :| ..am jucat si noi in iulie si august cateva meciuri in europa ..si aia inseamna sa joci pe un front? ..in cupa s-au jucat 4 meciuri ..cu astra 2 cu timisoara si doua meciuri cu dinamo ..ce e asa mult 4 meciuri in 6 luni ..plus ca echipe ca urziceni a castigat campionatul cu un lot asemanator cu al gazului ..iar noi nu ne putem mentinte nici macar in liga 1. suntem praf. de cine e sustinut acest tahar care in 2 meciuri a intrat titular ..si in 2 meciuri a fost scos dupa 30 de minute pt. ca nu mai putea ..a picat fizic. noi tinem fundas de nationala U21 pe banca si improvizam apararea cu ciuca ..multe ar fii de spus oricum pe nimeni nu intereseaza echipa asta. pe toti ii intereseaza sa se umple de bani de pe urma echipei.

    RăspundețiȘtergere
  2. SPALARE DE BANI....DRUMURILE BOBILNA...FACE CANALIZARE TRANSEE...TOATE ARTERELE CENTRALE ...

    RăspundețiȘtergere
  3. cindrea si horoba sa plece, nu ii plang, pustai sa revina la acel sistem cu 3 fundasi centrai ca in primul sezon, macar atunci vedem un fotbal spectacol oriunde jucam acum doar antijoc, aparare si iesim ca viermii cu cate un balon aruncat in fata, asta nui fotbal ce jucam acum, jucam tot la 0-0, sa ne aparam. daon colo de treaba.

    echipa din primu sezon, 2008:
    Vatca-
    lazar, markovic, rafael-
    grillo, falemi, hoban, curtean-
    Dudita,Prodan, Boaru

    RăspundețiȘtergere