sâmbătă, 21 aprilie 2012

CINE O ARE MAI MARE...ȘANSA DE A DEVENI PRIMAR AL MEDIAȘULUI?

Cu zece zile înaintea datei limită stabilite pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 10 iunie, nicio formațiune politică sau candidat independent din Mediaș nu s-a prezentat la biroul de circumscripție electorală pentru înregistrarea candidaturii, deși până în momentul de față cinci bărbați și-au manifestat intenția de a candida la fotoliul de primar al municipiului de pe Târnava Mare. Iată-i, în ordine alfabetică, pe cei cinci aspiranți la funcția de primar: Tudor Jeleriu, Eugen Moraru, Teodor Neamțu, Ioan Petrariu și Gheorghe Roman. Bineînțeles că fiecare dintre cei nominalizați declară că "potrivit sondajelor" este favorit să câștige scrutinul din 10 iunie, deși în sinea lor sunt conștienți că, pentru unii, adevărata miză o reprezintă de fapt postul de viceprimar! "Adevărul verde în față" nu intenționează să comenteze în vreun fel declarațiile acestora, ci dorește să vă amuze cu un tic pe care l-am descoperit la trei dintre cei cinci candidați la Primăria Mediaș (foto) și care probabil că indică exact cât de mare o au...Evident că e vorba doar de șansa de a deveni primar al urbei!!!

2 comentarii:

  1. TO DL NEAMTU VA IESI PRIMAR. A FACUT MULTE IMPREUNA CU THELLMANN, SI ACUM ISI VA DUCE TRAEABA INCEPUTA POANA LA CAPAT.
    SA NU UITAM CA ADUS INVESTOTORI STRAINI IN MEDIAS, A FACUT O FABRICA, KROMBERG, DE UNDE MANAANCA PAINE 2500-3000 DE FAMILII.

    http://www.youtube.com/watch?v=2Wksxpp_icU

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e aricol? E distractiv intr-adevar! Dar asta nu e articol!

    RăspundețiȘtergere