marți, 7 februarie 2012

UN CUPLU BRITANIC A DECIS SĂ-ȘI PETREACĂ NOAPTEA NUNȚII LA HOTELUL DE GHEAȚĂ DE LA BÂLEA LAC

Biserica de Gheaţă din cadrul Complexului Hotel of Ice de la Bâlea Lac va găzdui, vineri şi sâmbătă, primele două cununii religioase programate în acest sezon. Primul cuplu de temerari ce va primi binecuvântarea preotului în ineditul lăcaş de cult din inima Masivului Făgăraş este format din doi tineri britanici. Aceştia vor sosi la Bâlea Lac în cursul dimineţii de vineri, iar ceremonia din Biserica de Gheaţă este programată pentru după-amiaza aceleiaşi zile. Alături de tinerii însuraţei vor fi şi câţiva prieteni şi membri ai familiilor, tot grupul urmând să petreacă în cinstea evenimentului la restaurantul din cadrul Hotel of Ice. De asemenea, englezii au preferat să şi doarmă în camerele faimosului hotel. Prima nuntă din acest an de la Biserica de Gheaţă a stârnit deja interesul reprezentanţilor presei româneşti şi străine, printre cei ce şi-au arătat interesul pentru acest eveniment numărându-se şi realizatorii emisiunii „Nuntă cu surprize”, ce se difuzează săptămânal pe un post de televiziune naţional. Sâmbătă, vor urca la peste 2000 de metri altitudine, pentru a se căsători la Biserica de Gheaţă, doi tineri din apropiere de Bucureşti, mari iubitori ai muntelui şi drumeţiilor în aer liber. După ceremonia religioasă, tânărul cuplu şi invitaţii acestuia (aproximativ 10 persoane), se vor retrage la Cabana Bâlea Cascadă pentru a servi masa şi pentru a fi cazaţi. Până în acest moment, pentru acest sezon, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac mai sunt programate o cununie religioasă şi alte câteva evenimente, private sau cu acces liber.

Un comentariu:

  1. Salutare,

    RoSurf Network vine cu o propunere simpla si profitabila pentru tine si site-ul tau!
    Creste-ti vizitele si vizitatorii pe site intr-un timp foarte mic prin schimbul de trafic, autosurf.
    Aceste serviciu este GRATUIT!!! Oricine poate profita de aceast serviciu, primiti bonusuri in fiecare zi pentru o promovare mai usoara.
    Mai multe detalii le gasiti pe www.rosurf.net.
    ACESTA NU ESTE UN MESAJ DE SPAM! Oferim doar un serviciu de promovare GRATUIT fata de site-urile care iau bani pentru asa ceva.

    Cu respect,
    RoSurf Network

    RăspundețiȘtergere