vineri, 24 februarie 2012

DE DRAGOBETE, MEDIEŞENII NU PREA S-AU ÎNGHESUIT LA CĂSĂTORII PENTRU O ZI: ALEX ȘI CAMI, PĂRINȚII ȘTIU CE AȚI FĂCUT VOI AZI?

Sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele, a fost sărbătorită vineri şi la Mediaş, acolo unde printre altele au fost oficializate căsătorii pentru o singură zi. ’’Miza’’ a reprezentat-o un bilet la cinematograful ’’Mediensis’’, la orele înserării, însă, chiar şi aşa, îndrăgostiţii s-au lăsat îndelung aşteptaţi. Deşi primarul tinerilor, Izabella Kiss, cea care a oficiat respectivele căsătorii a fost prezent în holul mare al primăriei timp de patru ore (între 13-17), în primele două ore doar patru ’’cupluri’’ s-au prezentat în faţa ’’ofiţerului’’ stării civile.
’’Adevărul verde în față’’ a discutat cu unul dintre acestea (foto), Alexandru Diplaş (elev în clasa a XII-a la Şcoala Naţională de Gaz) şi respectiv Camelia Muntean (elevă în clasa a IX-a la liceul ’’Axente Sever’’), care ne-au împărtăşit faptul că sunt prieteni de opt luni şi chiar intenţionează să se căsătorească ’’pe bune’’ cândva. Personal, consider că astfel de manifestări sunt de natură a decredibiliza instituţia căsătoriei şi a-i face pe tineri mai puţin responsabili în faţa unui asemenea ’’examen’’ al vieţii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu