luni, 17 octombrie 2011

SENATORUL PSD VIOREL ARCAȘ SUSȚINE CĂ ROMÂNII VOR SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI ȚĂRII


Preşedintele PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş (foto), a declarat sâmbătă, in cadrul conferinţei săptămânale de presă că, “am primit mai multe semnale din teritoriu potrivit cărora românii vor să fie promovate liste nominale care să ducă la suspendarea din funcţie a şefului statului. Este un demers constituţional, legal, căruia personal, la Mediaș, mă gândesc să-i dau curs”, a spus parlamentarul sibian. Arcaș a mai spus că este nemulțumit de prestațiile miniștrilor Sulfina Barbu și Leonard Orban, cărora le-a adresat câte o interpelare. Prima este legată de programele sociale avute în vedere pentru românii care vor îngroșa rândurile șomerilor după reîntoarcerea lor acasă, în urma retrogradării ratingului de țară pentru Italia și Spania. Cea de-a doua se referă la absorbția fondurilor europene (în proporție de numai 4%) de către România, din totalul celor 19,7 miliarde de euro alocate țării noastre.

4 comentarii:

  1. Cred ca romanii vor solutii economice. Suspendarea este rasuflata :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu Arcaş mergi drept la ţintă! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine este sanatoriul? Asa se face remarcat? Propun sa se faca si liste pentru suspendarea lui Basescu in tot restul Europei. Suspendandu-l poate vor scapa si portughezii, spaniolii, irlandezii, grecii nu numai noi de problemele pe care le au.

    RăspundețiȘtergere
  4. toti sinteti impotriva lui Basescu,ce va facut?,le-a taiat malaiul,nu se mai poate fura cum se facea in timpul PSD,dinpotriva trebuie sa il sutinem la urmatoarele alegeri

    RăspundețiȘtergere