marți, 4 octombrie 2011

POLIŢIA TÎRFELOR (12) – LA 30 DE ANI BATE LA UŞILE NECUNOSCUŢILOR PENTRU A LE FACE MASAJ EROTIC







Dintre toate târfele Sibiului, Cristina (foto) pare a fi cea mai curajoasă. Pur şi simplu ea bate la uşile necunoscuţilor pentru a-şi oferi serviciile...sexuale. În anunţul publicat pe site-urile de profil, ea vorbeşte doar despre masaj de relaxare si erotic, însă în realitate finalizarea se termină cu totul altfel! După ce am reuşit să-i câştig încrederea, am aflat toate amănuntele activităţii sale...liberale, precum şi tarifele pe care le practică : 50 lei masajul de relaxare şi între 70 şi 200 lei cel erotic (care poate fi în lenjerie intimă – cel mai ieftin - sau erotic reciproc, practic o masturbare comună - cel mai scump). Tânăra admite, în SMS-urile trimise clienţilor, că pe parcursul şedintelor de masaj erotic pot fi şi raporturi sexuale, dacă există atracţie reciprocă. Pentru bonusul respectiv însă, toţi cei interesaţi mai trebuie să scoată din buzunar încă 200 lei pentru “tot tacâmul”. În final, se impune o precizare: dacă “fetiţa” nu răspunde la apel, nu dezarmaţi, e posibil ca ea să fie cu gura plină, caz în care trimiteţi SMS. Veţi obţine, treptat-treptat, toate detaliile care vă interesează!

3 comentarii:

  1. E poza reala? Pare draguta, am sa o sun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. e tare tipa si are o voce frumoasa.sapt asta am sa o caut.nu te intreaba(cum fac majoritatea)prima data cand mergi ci iti da toate detaliile.eu cred ca merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeile in general isi doresc relatii pasagere productive, deloc altruiste.Femeile sunt mai pacatoase decat barbatii!!!

    RăspundețiȘtergere