miercuri, 12 octombrie 2011

IA PRIVIȚI CE SUPORTERIȚĂ SEXY ARE GAZ METAN MEDIAȘ!




Încet-încet, clubul-fanion de pe Târnava Mare, Gaz Metan Mediaș, începe să aibă cei mai pătimași suporteri din țară. Dacă în urmă cu câțiva ani, Pau Plăiaș era singurul medieșean care avea tatuat pe brațul stâng emblema "alb-negrilor", suporterițele "lupilor negri" sau dovedit a fi mult mai inspirate și mai...excentrice. Astfel după ce o localnică s-a fotografiat doar într-un costum sexy, având "arborat" un fular cu însemnele clubului medieșean, o alta a mers chiar mai departe. I-a invitat pe jucătorii gaziști, dar și pe tehnicieni, la o sesiune de autografe pe propriul autoturism, un WV Polo, argintiu. Cel mai surprins de inițiativă s-a arătat a fi cel mai galonat jucător gazist, Florin Bratu care a declarat că " a fost cel mai trăsnit loc pe care am dat autograf. M-am convins însă că există fani adevărați care chiar iubesc echipa Gaz Metan Mediaș". Înfocata suporteriţă se gândeşte chiar să pună sigla clubului pe sandale cu platforma ieftine sau pe sandale de dama cu talpa joasa.

4 comentarii:

  1. forza gazu!

    poza aia cu tipa;


    ochii larg deschisi!
    crema (margarina) la indemana
    si
    pantalonii jos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Girnod,
    consider ca ar fi fost frumos sa ma intrebati si pe mine inainte sa postati o poza din albumul personal. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna profesoara Andrada Talida Jeleriu, in mod cert ca ati fost deranjata de faptul ca mi-am permis sa intru pe un profil public, fara a va individualiza apoi in articol. Iata ca am facut-o acum desi e greu de crezut ca veti ajunge la "notorietatea" unei alte suporterite, prezente aici alaturi de superbul dvs. VW plin de autografele fotbalistilor! Va doresc, de asemenea, o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa ca e bine ca nu se ved cinei in poza dsoara andrada, nici nu va cunosc..asa ca nu e problema. hai gazu hai baietiii!!!

    RăspundețiȘtergere