duminică, 14 august 2011

POLIȚIA TÂRFELOR (8) - 100 DE EURO ORGIA SEXUALĂ CU SOSIA CELEBREI CÂNTĂREȚE INNA




Cea mai în vogă artistă româncă a momentului, Inna, a aprins imaginația a numeroase tinere care, indubitabil că ar dori să-i calce pe urme. Unele dintre acestea, lipsite de talent vocal însă înzestrate de la natură cu cel...oral, au simțit că pot scoate bani frumoși din exploatarea imaginii artistei. Așa se face că o studentă sibiancă, escortă de (f)lux...continuu, susținând că este sosia blondă a divei, a postat de câteva zile la rubrica Matrimoniale a unor site-uri dedicate, anunțuri (cu poze) prin intermediul cărora își oferă non-stop nurii, tuturor celor dispuși să plătească 100 de euro pentru un dezmăț sexual total. Extrem de jovială și de comunicativă, blonda Inna explică telefonic, la orice oră din zi și din noapte, că seamănă ca două picături de apă cu Inna, singura particularitate a sibiencei fiind aceea că este blondă. Susține de asemenea că știe să cânte dumnezeiește la...flaut, gura studentei reprezentând, efectiv, elementul forte al orgiei care obligatoriu trebuie să se consume la hotel sau la pensiune. Cei interesați de eventualele asemănări sau deosebiri existente între Inna blondă și cea brunetă au posibilitatea de a o constata la fața locului, acolo unde poate că va ajunge și vreun polițist, interesat de constatarea unor infracțiuni!

4 comentarii:

  1. De ce sunt majoritatea femeilor curve? Pentru că se culca sau incearca sa se culce cu toţi bărbaţii, cu orice ocazie, în orice moment, indiferent dacă sunt sau nu cuplate cu cineva. Se află în natura lor dorinţa de-a face sex cu câţi mai mulţi masculi posibili.

    RăspundețiȘtergere
  2. @radu foarte adevarat cunost multe curve cuplate

    RăspundețiȘtergere
  3. Silvia Stan-Watelle22 noiembrie 2011 la 00:07

    Salut! Sunt femei ce practica cea mai veche meserie din aviditate pentru bani... Nu cred ca le face vreo placere sa se culce cu vreun gras sau mai stiu eu ce... :P
    Vad fete (frumusele) de 20 de ani ce declara unor barbati de 50 de ani (urati, chei si grasi...cu neveste).
    Eu am alt punct de vedere.
    P.S. Nu incurajez si nici nu admit astfel de comportamente. Insa am crescut intr-un mediu bun. Am fost educata. Sprijinita sa urmez 2 facultati si sa-mi intemeiez propria familie. Insa ma gandesc...daca nu as fi avut sansa asta?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragi barbati perfecti, meseria aceasta de tarfe a aparut urmare dorintelor voastre. Acum, dupa ce ati infiintat-o, tot voi radeti de cele ce o practica ?
    Nu uitati ca unii dintre voi ( pestii ) traiesc chiar foarte bine de pe urma " muncii fetelor ".

    Asadar Perfectilor, ce spuneti ?

    RăspundețiȘtergere