joi, 7 iulie 2011

IATĂ CE UNIFORM SE BRONZEAZĂ FETELE LA OCNA SIBIULUI!


După doi ani în care, din cauza amplelor lucrări de modernizare au făcut baie și plajă doar pe sponci, pe Litoralul Ardealului (așa cum este supranumită stațiunea Ocna Sibiului), de sâmbătă distracția se oficializează pentru toată lumea, prin redeschiderea stațiunii. Câțiva turiști aflați deja aici n-au mai așteptat însă startul oficial al intrării la apă sărată și nămol terapeutic și și-au expus siluetele la soare încă de miercuri. Dintre frumusețile naturii am remarcat două dudițe supărate tare...probabil pentru că nu (le)au luat BAC-ul, decizând în cele din urmă să se bronzeze uniform.
UPDATE: Sâmbătă, la redeschiderea staţiunii s-a înregistrat un veritabil record de vizitatori. Au fost peste 7.500 plătitori de bilete de intrare la lacuri, deşi preţul acestora s-a dublat o dată cu amenajările făcute. Pentru o zi de baie, plajă şi nămol se plătesc 12 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii, începând cu vârsta de 6 ani. Cu siguranţă că dacă ar fi fost sezon hibernal, fetele ar fi stat pe malul lacurilor sărate cu manusi de iarna şi cu alte accesorii de imbracaminte online femei.

3 comentarii:

  1. Macar poza asta puteai sa o pui si tu la rezolutie mai buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai perfecta dreptate, insa, la momentul respectiv nu am avut asupra mea alte mijloace tehnice in afara unui telefon mobil!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam mult timp de cand ai postat aceasta poza, dar sper totusi sa mai vada autorul acest mesaj al meu :-). M-am iritat putin la descrietea pe care ai folosit-o si nu neaparat facandu-ne "dudițe" ci din pricina faptului ca te-ai indoit de capacitatile noastre de "scolarizare". Afla cu uimre ca bacul e luat de foarte mult timp si da, fac topples si fete cu scoala si trecute de BAC. :-)

    RăspundețiȘtergere