miercuri, 18 mai 2011

COMPLOTUL F(E)M(E)I(I)


“Femeia te ridică, femeia te coboară, femeia îţi dă viaţă şi tot ea te omoară”, aşa sună o butadă din popor. Iar aserţiunea e valabilă peste tot în lume. Inclusiv în cazul uneia dintre somităţile mapamondului, Dominique Strauss-Kahn, directorul Fondului Monetar Internaţional (FMI). Pentru că aproape toată lumea vorbeşte în aceste zile despre “nenea” care împărţea până deunăzi banii planetei, am să-mi dau şi eu cu părerea despre imensul scandal, chiar dacă nu are legătură cu Sibiul ci poate, indirect, cu...România. Aşadar francezul al cărui nume are rezonanţe saxone artistico-sportive, patronimicul său făcând trimitere la compozitorul Richard Strauss, respectiv la fostul portar al “Panzerelor”, Oliver Kahn, are o problemă cu F(e)M(e)I(le). Adică se încinge la...incandescenţă de îndată ce trece prin faţa ochilor săi o urmaşă a Evei. Indiferent de culoarea pielii, important e doar să fie...goală! E un comportament care trădează mai degrabă instincte animalice decât umane. Dar oare e de condamnat un bărbat căruia îi plac femeile? În zilele noastre da, mai ales în America, acolo unde peste nouă milioane de bărbaţi urăsc femeile, adorând în schimb...bărbaţii! Personal îmi e foarte greu să cred că o personalitate care câştigă suficient de mulţi bani pentru a avea orice femeie de pe lumea asta, se poate “da” la modul violent-grosolan la o menajeră de culoare fie ea şi angajata unui hotel a cărui singură cameră costă 3.000 de dolari pe noapte. E aproape cert că totul nu e decât un complot ordinar al F(e)M(e)I(i), în dizgraţia căreia, din varii motive, pare să fi intrat sex(agenarul). Mai ales că e vorba de cariera în continuă ascensiune a unui francez pe care analiştii îl creditau deja în cea mai înaltă demnitate din Franţa, aceea de preşedinte.

3 comentarii:

  1. "Dar oare e de condamnat un bărbat căruia îi plac femeile? În zilele noastre da, mai ales în America..."
    Ce postare de 2 bani.Tentativa de viol se pedepseste in toate tarile nu doar in America,sau cel putin in toate tarile normale.
    Zici ca e cert ca totul nu e decit un "complot ordinar". Dar peste 2 saptamani cand o sa recunoasca totul ce-o sa mai zici,ca a fost torturat de americani sa recunoasca?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai la un subiect de 2 bani si postarea trebuie sa fie la fel, nu? Totul e cusut cu ata alba. Asta trebuie neaparat sa para un demon, de aceea si cateva ziariste printre care si romanca Laura Chiriac sustin ca individul le-a violat...cu privirea! Acum e de inteles, fiecare vrea sa iasa in fata ca paduchele, chiar calcand si pe cadavre!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un editorial excelent.FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere