joi, 14 aprilie 2011

SIBIENII, INVITAŢI DE KAZZA SĂ DEGUSTE GRATIS BUNĂTĂŢI




Restaurantul „Max” unde clienţii îşi puteau prepara singuri mâncarea după un „concept” elveţian (care tocmai s-a închis) va fi înlocuit începând de sâmbătă, de un nou concept: KAZZA (situat pe Târgu Vinului nr. 9) decorat asemenea unei case calde şi primitoare, într-o atmosferă care aminti de vremurile copilăriei de la ţară. Spaţiul KAZZA este organizat după modelul unei case prietenoase, cu bucătărie, sufragerie, dormitor şi grădină. Oamenii care îi vor trece pragul vor putea gusta şi cumpăra pâine de casă şi multe alte produse naturale şi sănătoase, se vor putea destinde citind o carte bună şi savurând un ceai, îşi vor putea alege din dulap haina care le îmbracă cel mai bine trupul şi personalitatea. Prima uşă pe care o vor deschide sibienii care vin la KAZZA este cea a bucătăriei. Bucătăria KAZZA este etapa finalizată din cadrul acestui proiect. Aici veţi găsi rafturi pline de bunătăţi, de la borcane cu miere şi dulceţuri, la paste integrale, ulei de măsline şi vinuri alese, de la afumături şi mezeluri naturale, la brânzeturi speciale şi unt de casă. Pentru a crea o atmosferă de familie, pâinea şi prăjiturile de casă vor fi gătite sub ochii voştri, ca atunci când o urmăreaţi pe bunica acasă făcând cozonaci. Cu arome din trecut, spun proprietarii magazinului. Sâmbătă şi duminică, de Florii, sibienii care vor intra în Bucătăria KAZZA vor fi invitaţi la degustări de bunătăţi naturale, vinuri şi suc de mere. Ei vor putea gusta, la micul dejun, alături de o cafea aromată, biscuiţi de casă cu lămâie şi nuci, dulceaţă de lapte, dar şi sandvişuri cu brânză de bivoliţă, iar la masa de prânz mezeluri naturale, fără E-uri şi conservanţi, pâine de casă cu roşii sau cu iaurt şi cartofi, tarte cu spanac, brioşe cu ciocolată. La cină, sibienii vor putea gusta brânzeturi şi degusta vinuri alese direct în crama KAZZA, totul desfăşurându-se pe muzică live.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu