luni, 7 martie 2011

SALOANELE DE MASAJ EROTIC DEŢINUTE DE FOŞTI POLIŢIŞTI SE ÎNCHID DOAR LA ORDIN


Prin metode specific gazetăreşti, însă mult mai eficiente decât cele poliţieneşti, am reuşit să scot la iveală adevăruri “grele” despre două dintre saloanele de masaj erotic din judeţul Sibiu deţinute de foşti poliţişti, care şi-au întrerupt temporar activitatea după ce s-a aflat că angajatele acestora organizau veritabile orgii sexuale în stabilimentele cu pricina. După exact zece zile de “aşteptare”, timp în care totul pare a fi fost muşamalizat, luni după amiază, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, inspectorul Luciana Balteş a binevoit să-mi răspundă la solicitarea legată de aspectele sesizate. Totul se confirmă şi nu prea, adică faptele “rămân în atenţia poliţiştilor de investigaţii criminale” chiar dacă “nu sunt deţinute date”. Iată mai jos şi comunicatul exclusiv, oferit de şeful IPJ Sibiu, comisar de poliţie Tiberiu Iulian Ivancea.


R O M Â N I A
MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE

NESECRET
SIBIU
Nr. 51146JS din 07.03.2011

INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI SIBIU
SERVICIUL CABINET

Către,
Redacţia ziarului „Rondul de Sibiu”
- În atenţia domnului Ion GÎRNOD, jurnalist –


În conformitate cu solicitarea dumneavoastră, înregistrată la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:
La nivelul Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu nu sunt deţinute date şi informaţii cu privire la închiderea salonului de masaj la care faceţi referire.
În ceea ce priveşte aspectele sesizate de dumneavoastră, vă comunicăm faptul că rămân în atenţia poliţiştilor de investigaţii criminale.
Vă asigurăm de întrega noastră disponibilitate faţă de solicitările dumneavoastră în condiţiile prevăzute de dispoziţiile legale în vigoare.

Cu deosebită stimă,


Şeful Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu
Comisar de poliţie,
Tiberiu Iulian IVANCEA

3 comentarii: