miercuri, 15 decembrie 2010

JOHANNIS NU PREA MAI ESTE "INGHITIT" DE NIMENI!




Cel mai vehiculat nume pentru preluarea, cu exact un an în urmă, a postului de premier al României, în speţă al primarului Sibiului, Klaus Werner Johannis, nu-i mai încântă, azi, nici chiar pe gurmanzi, cu toate că acesta se regăseşte în rândul specialităţilor culinare din judeţ. Astfel, dacă anul trecut, Liviu Durdun, proprietarul pensiunii agroturistice din Cisnădioara, cel a avut ideea de a “boteza” specialitatea casei cu numele edilului-şef al fostei Capitale Culturale Europene, susţinea că nu a existat zi în cei şase ani de când se serveşte respectiva specialitate, la preţul de 40 de lei porţia, să nu fie comandată de cineva, acum ea riscă să fie scoasă din meniu. Iar asta pentru că primarul Sibiului – cel care a fost realmente încântat de iniţiativa în speţă – nu-i mai oferă aproape nimănui satisfacţia de a fi mâncat, nici măcar celor ce nu îl…înghit, în primul rând din cauza preţului, deloc unul de criză. Bucătarul şef al stabilimentului din Cisnădioara, Ion Simion susţine că “Johannis se prepară în maxim 20 de minute. Conţine piept de pui mărunţit, legume, fructe, sos alb, o clătită simplă şi încă una cu stafide”.

Un comentariu:

  1. Cea ce a facut sasu Johannis in sibiu nu a facut inca nici un Primar pana in ziua de azi.De geaba il criticati atata fara nici un motiv. Puneti mana si face si voi ceva si lasatil pe sasu sasi faca treaba asa cum stie el. Multi romani din tara care vin in Sibiu spun ca se simt ca in occident .Sibiul este un oras Nemtesc curat frumos si bine organizat.Si Jonannis nu poate face pe placu fiecaruia . Bravo Johannis

    RăspundețiȘtergere