sâmbătă, 27 noiembrie 2010

DETENTIE PE VIATA PENTRU MONSTRUL DIN SADU



După doi ani şi jumătate de cercetare judecătorească (incluzând apelul şi recursul) Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat, vineri, sentinţa (definitivă şi irevocabilă) în cazul “monstrului din Sadu”: închisoare pe viaţă! Este a doua pedeapsă maximă pronunţată împotriva unui sibian, după cea din anii ’90, atunci când fraţii Albu l-au ucis pe vărul lor Crăciun Dragoman din satul Nou (comuna Roşia). Cazul lui Remus Constantin din comuna Sadu, tânărul care a violat şi ucis cu cruzime, chiar în ziua în care împlinea 18 ani, pe vecina sa Andreea Dumitru, în vârstă de numai cinci ani şi jumătate, a şocat opinia publică. În data de 11 mai 2008, ucigaşul şi-a ademenit victima în casa bunicilor săi, unde a violat-o. După ce şi-a satisfăcut poftele animalice, tânărul a omorât-o, aplicându-i mai multe lovituri în cap cu un ciocan. În încercarea de a şterge urmele atrocităţii, o dată cu lăsarea serii, Remus Constantin a pus într-un butoi cadavrul învelit în plapumă, l-a transportat cu căruciorul împrumutat de la un vecin şi apoi s-a debarasat de el aruncându-l în râul Sadu. Trupul neînsufleţit al copilei a fost descoperit într-o balastieră, la opt kilometri distanţă, abia după trei zile de la dispariţie. În tot acest rastimp criminalul a participat la operaţiunile de căutare ale micuţiei Andreea Dumitru, manifestându-şi tot timpul îngrijorarea pentru dispariţia acesteia.

3 comentarii:

  1. Doamne....pe zi ce trece ma conving de faptul ca toti oamenii de acolo sunt bolnavi...cum sa fii asa?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toti oameni din Sadu sunt asa! Acest incident a fost si este unul unic petrecut in acea comuna. Nu mai judeca-ti oameni dupa coperta. Acest baiat a primit ce a meritat si sunt sigur ca regreta cele intamplate.

      Ștergere
  2. Nu am cuvinte...imi doresc din tot sufletul sa chinuie si el doar pe jumatate in inchisoare cum a chinuit-o el pe fetita...oameni(monstri) de genul acesta merita impuscati...SA RAMANA PE VIATA INCHIS::

    RăspundețiȘtergere